Flyer Templates for Word by CA for Mac

Flyer Templates for Word by CA for Mac 1.3

Mac / Content Arcade (UK) / 3 / Целосни спецификации
Опис

Flyer Templates for Word од CA за Mac е моќен и лесен софтвер кој ви овозможува лесно да креирате флаери со професионален изглед. Без разлика дали планирате забава, го промовирате вашиот бизнис или организирате распродажба, овој креатор на летоци ве покрива.

Со шаблони за флаер за Word, можете да ја ослободите вашата креативност и да дизајнирате флаери што привлекуваат внимание што ќе имаат влијание врз вашата целна публика. Дури и ако немате претходно искуство во дизајнирање, овој производител на летоци ќе ви помогне да креирате прекрасни флаери со само неколку кликања.

Една од најдобрите работи за Flyer Templates за Word е тоа што нуди над 60 претходно дизајнирани шаблони кои се грижат за различни цели, како што се покани за настани, рекламни кампањи, промоции и многу повеќе. Овие шаблони се дизајнирани од професионални графички дизајнери кои имаат долгогодишно искуство во создавање визуелно привлечни дизајни.

Неспоредливиот избор на неверојатни шаблони за дизајн на летоци на апликацијата им олеснува на корисниците да креираат флаери кои изгледаат како да се дојдени директно од графичко студио. Покрај тоа, апликацијата редовно ја ажурира својата библиотека со сосема нови привлечни дизајни на летоци за да можат корисниците секогаш да останат пред кривата.

Друга одлична карактеристика на Flyer Templates за Word е неговиот кориснички интерфејс што го прави дизајнирањето флаери пријатно искуство. Интуитивниот интерфејс за влечење и спуштање на апликацијата им овозможува на корисниците лесно да додаваат текстуални полиња, слики и други елементи во нивните дизајни без никакви проблеми.

Понатаму, Flyer Templates за Word нуди различни опции за прилагодување, како што се стилови и големини на фонтови кои им овозможуваат на корисниците да ги персонализираат нивните дизајни според нивните преференции. Корисниците исто така можат да ја променат шемата на бои на нивните дизајни или да додаваат специјални ефекти како сенки или градиенти со само еден клик.

Едно нешто што ги издвојува Flyer Templates за Word од други слични софтвери е неговата достапност. Професионалните дизајнери наплаќаат големи такси за да развијат флаери по мерка, но со овој креатор на летоци ослободете се од тие трошоци и наместо тоа употребете ја вашата имагинација! Треба само да ја купите апликацијата еднаш и потоа да извлечете неодредена корист од неа!

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна софтверска алатка која ви помага брзо да креирате флаери со професионален изглед, тогаш не гледајте подалеку од Flyer Templates за Word од CA! Со својот широк избор на претходно дизајнирани шаблони и кориснички интерфејс во комбинација со пристапни цени - нема причина да не го пробате денес! Не заборавајте да ја оцените нашата апликација позитивно откако ќе ја користите!

Целосни спецификации
Издавач Content Arcade (UK)
Страница на издавачи http://www.contentarcade.com/contact
Датум на издавање 2019-03-11
Датум на додавање 2019-03-11
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Деловни апликации
Верзија 1.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments:

Најпопуларни