Certificate Maker for MS Word for Mac

Certificate Maker for MS Word for Mac 1.0

Mac / Content Arcade (UK) / 64 / Целосни спецификации
Опис

Создавач на сертификати за MS Word за Mac е софтвер за продуктивност кој ви овозможува лесно да креирате сертификати со професионален изглед. Без разлика дали треба да креирате сертификати за вашиот бизнис, училиште или организација, овој софтвер ве опфати. Со својот кориснички интерфејс и широкиот избор на шаблони за сертификати, Certificate Maker за MS Word го олеснува дизајнирањето и печатењето висококвалитетни сертификати со само неколку кликања.

Една од најдобрите работи за создавање на сертификати за MS Word е тоа што не бара никакви вештини за дизајнирање. Не мора да сте експерт за графички дизајн или да имате искуство со комплицирани софтверски програми. Се што ви треба е Microsoft Word и овој софтвер инсталиран на вашиот Mac компјутер.

Со повеќе од 40 различни распореди на сертификати од кои можете да изберете, Certificate Maker за MS Word нуди голем избор на дизајни што одговараат на различни потреби и преференци. Без разлика дали барате сертификати во корпоративен стил или поформални дизајни, тука има нешто што совршено ќе одговара на вашите потреби.

Шаблоните за сертификати достапни во овој софтвер се поделени во неколку категории како што се професионални, класични, спортски, модерни и многу други. Ова значи дека без разлика каков тип на сертификат треба да креирате - без разлика дали се работи за сертификат за награда или диплома - тука сигурно ќе има образец што ќе одговара на сметката.

Користењето на креаторот на сертификати за MS Word не може да биде полесно. Едноставно отворете го шаблонот што сакате да го користите во Microsoft Word и уредете ги полињата за текст по потреба. Можете да го приспособите секој елемент од шаблонот, вклучувајќи го стилот и големината на фонтот, така што вашиот готов производ изгледа точно како што сакате.

Едно нешто што корисниците го сакаат во врска со овој софтвер е колку време им заштедува во споредба со создавањето сертификати од нула користејќи традиционални методи како рачно дизајнирање или целосно аутсорсирање на нивното создавање што може да биде скапо! Со создавање на сертификати за MS Word на дофат на раката, создавањето висококвалитетни сертификати никогаш не било полесно!

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата достапност! Во споредба со други слични производи на пазарот денес, кои можат да чинат стотици, ако не и илјадници долари годишно; Certificate Maker нуди прифатливо решение без жртвување на квалитетот!

Во заклучок; ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек кога креирате сертификати со професионален изглед, тогаш не гледајте подалеку од Creator Certificate For MS word! Преземете сега и започнете да создавате убави и висококвалитетни сертификати денес!

Целосни спецификации
Издавач Content Arcade (UK)
Страница на издавачи http://www.contentarcade.com/contact
Датум на издавање 2019-03-14
Датум на додавање 2019-03-13
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за уредување на текст
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 64

Comments:

Најпопуларни