XPro Templates for Pages for Mac

XPro Templates for Pages for Mac 2.0

Mac / Content Arcade (UK) / 23 / Целосни спецификации
Опис

XPro Templates for Pages for Mac е софтвер за продуктивност кој нуди широк избор на премиум шаблони за различни цели. Оваа апликација е дизајнирана да им обезбеди на корисниците висококвалитетни дизајни директно од студијата на професионални специјалисти за шаблони. Со XPro Шаблони, можете лесно да креирате прекрасни флаери, фактури, резимеа, покани и многу повеќе.

Една од истакнатите карактеристики на шаблоните на XPro е нејзината обемна библиотека со шаблони. Апликацијата може да се пофали со преку 5.000 шаблони во различни категории како што се бизнис, образование, забава и многу повеќе. Секој шаблон е внимателно изработен од искусни дизајнери за да се осигура дека тие не се само визуелно привлечни, туку и функционални и практични.

Без разлика дали сакате да креирате биографија со професионален изглед или привлечен флаер за вашиот деловен настан, XPro Templates ве покрива. Со толку многу разновидност на вашите прсти, никогаш нема да останете без идеи или инспирација.

Друга одлична карактеристика на шаблоните на XPro е неговата беспрекорна интеграција со Pages за Mac. Ова значи дека сите шаблони за страници се ултра лесни за приспособување и споделување директно од самата апликација. Можете лесно да уредувате текст и слики во секој шаблон користејќи го интуитивниот интерфејс на страниците без да мора да се префрлате помеѓу апликациите.

XPro Templates нуди и низа опции за прилагодување за да можете да го направите секој шаблон навистина ваш. Можете да ги менувате боите, фонтовите и елементите на распоредот за да одговараат на вашиот бренд или лични преференци за стил.

Покрај огромната библиотека на шаблони и интерфејсот што е лесен за користење, шаблоните на XPro исто така нудат непобедлива вредност за парите. Со купување на оваа апликација еднаш еднаш по прифатлива цена, добивате пристап до илјадници премиум дизајни кои инаку би чинеле стотици, ако не и илјадници ако се купат поединечно на друго место.

Севкупно, комбинацијата на квалитетен дизајн на шаблонот Xpro, леснотијата на користење, беспрекорната интеграција со страниците на Mac, како и непобедливата вредност, го прави одличен избор за секој што сака брзо да креира документи со професионален изглед, без да ги наруши парите.

Целосни спецификации
Издавач Content Arcade (UK)
Страница на издавачи http://www.contentarcade.com/contact
Датум на издавање 2019-03-14
Датум на додавање 2019-03-13
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 2.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 23

Comments:

Најпопуларни