Label Maker for MS Word for Mac

Label Maker for MS Word for Mac 1.0

Mac / Content Arcade (UK) / 34 / Целосни спецификации
Опис

Label Maker за MS Word за Mac е софтвер за продуктивност кој ви овозможува лесно да креирате етикети и налепници со професионален изглед. Без разлика дали треба да означите шишиња, тегли или да ги користите како основа за брендирање на вашата компанија, оваа апликација ве покрива.

Една од најдобрите работи за Label Maker е тоа што не ви се потребни никакви вештини за дизајн за да го користите. Апликацијата доаѓа со широк избор на шаблони што се создадени од тим графички дизајнери исклучиво за апликацијата. Ова значи дека имате пристап до професионални дизајни на вашите прсти.

Користењето на Label Maker е едноставно и едноставно. Сè што треба да направите е да отворите образец во софтверот Microsoft Word за Mac и да започнете со уредување. Можете да го прилагодите текстот, фонтот, бојата и големината на секоја етикета според вашите потреби.

Апликацијата исто така ви овозможува да додавате слики или логоа на вашите етикети, правејќи ги поперсонализирани и уникатни. Можете да изберете од различни слики со клипарт или да поставите сопствено лого или слика.

Label Maker нуди широк асортиман на големини и форми на етикети за да можете да најдете онаа што совршено одговара на вашите потреби. Без разлика дали се работи за тркалезни етикети, квадратни етикети или правоаголни - тука има по нешто за секого.

Откако ќе ја креирате вашата етикета користејќи Label Maker, споделувањето со другите е исто така лесно! Можете да ги испечатите етикетите директно од Microsoft Word на кој било печатач поврзан на вашиот компјутер или да ги споделите дигитално преку е-пошта или платформи за социјални медиуми како Facebook или Twitter.

Генерално, Label Maker за MS Word за Mac е одлична алатка ако барате лесно за користење, но моќно софтверско решение за етикетирање. Со својот огромен избор на шаблони и опции за прилагодување достапни на само еден клик - создавање етикети со професионален изглед никогаш не било полесно!

Целосни спецификации
Издавач Content Arcade (UK)
Страница на издавачи http://www.contentarcade.com/contact
Датум на издавање 2019-03-14
Датум на додавање 2019-03-13
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за уредување на текст
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 34

Comments:

Најпопуларни