XPro Templates for Keynote for Mac

XPro Templates for Keynote for Mac 1.0

Mac / Content Arcade (UK) / 10 / Целосни спецификации
Опис

XPro Templates for Keynote за Mac е збирка на професионално дизајнирани шаблони кои се совршени за секој што треба да креира презентации што се истакнуваат. Без разлика дали сте студент, бизнис професионалец или некој кој само сака да има влијание со своите презентации, овој софтвер има се што ви треба.

Со XPro Шаблони за Keynote за Mac, добивате пристап до широк спектар на шаблони што се создадени од професионални дизајнери. Секој шаблон е внимателно направен за да ви помогне да победите во бизнисот, да ги инспирирате луѓето и да ја прикажете вашата работа во најдобро можно светло.

Една од најдобрите работи за овие шаблони е колку се лесни за користење. Не ви требаат никакви посебни вештини или знаење - само повлечете и пуштете ја вашата содржина во едноставниот уредувач и подготвени сте да одите. Ова му олеснува на секој да создаде прекрасни презентации за кратко време.

Друга одлична карактеристика на XPro Шаблони за Keynote за Mac е тоа што тие се специјално дизајнирани да работат со вашиот софтвер Keynote. Тоа значи дека нема потреба да преземате друг софтвер или додатоци - едноставно преземете ги шаблоните, отворете ги во Keynote и почнете да ја креирате вашата презентација.

Без разлика дали работите на презентација на факултет во последен момент или се обидувате да освоите голем договор на работа, овие шаблони ќе ви помогнат да се издвоите од толпата. Тие се совршени за секој кој сака нивните презентации да изгледаат професионално и полирано без да трошат часови за да ги дизајнираат од нула.

Значи, ако сакате пристап до некои од најдобро дизајнираните шаблони за презентации достапни денес, не гледајте подалеку од XPro Templates за Keynote за Mac. Со својот широк избор на висококвалитетни дизајни и лесен за користење интерфејс, овој софтвер сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот арсенал на продуктивност.

Целосни спецификации
Издавач Content Arcade (UK)
Страница на издавачи http://www.contentarcade.com/contact
Датум на издавање 2019-03-14
Датум на додавање 2019-03-14
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments:

Најпопуларни