AMS Any Video To Gif for Mac

AMS Any Video To Gif for Mac 2.1.1

Опис

AMS Any Video To Gif за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува да ги конвертирате вашите омилени видеа и музика во висококвалитетни GIF. Со својот кориснички интерфејс, овој софтвер е лесен за користење и обезбедува брзи брзини на конверзија, што го прави совршена алатка за секој што сака да создаде прекрасни GIF-датотеки.

Без разлика дали сте професионален дизајнер или само некој што сака да создава забавна и привлечна содржина, AMS Any Video To Gif за Mac има се што ви треба за да започнете. Со поддршка за сите популарни видео формати, вклучувајќи MP4, AVI, MOV, WMV и повеќе, овој софтвер го олеснува претворањето на вашите видеа во висококвалитетни GIF-датотеки што може да се споделуваат на платформите за социјални медиуми како Facebook, Twitter и Instagram.

Една од најистакнатите карактеристики на AMS Any Video To Gif за Mac е неговата способност да конвертира музички датотеки во анимирани GIF. Оваа функција ви овозможува да креирате уникатни визуелизации на вашите омилени песни или звучни ефекти што може да се користат во презентации или да се споделат со пријателите на интернет.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за сериска обработка. Ова значи дека можете да конвертирате повеќе видеа одеднаш без да чекате за секое поединечно. Ова заштедува време и го олеснува создавањето на големи колекции на висококвалитетни GIF-датотеки од кога било досега.

Покрај неговите моќни можности за конверзија, AMS Any Video To Gif за Mac вклучува и низа алатки за уредување кои ви овозможуваат уште повеќе да ги приспособувате вашите GIF-датотеки. Можете да ги приспособите поставките за стапката на слики, големината и квалитетот, како и да додавате текстуални преклопувања или други специјални ефекти.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен видео софтвер кој ви овозможува брзо и лесно да креирате неверојатни анимирани GIF на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од AMS Any Video To Gif!

Целосни спецификации
Издавач AppleMediaSoft
Страница на издавачи https://applemediasoft.com/
Датум на издавање 2019-03-17
Датум на додавање 2019-03-17
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 2.1.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни