Doxie for Mac

Doxie for Mac 2.11.3

Mac / Apparent Corporation / 508 / Целосни спецификации
Опис

Doxie за Mac: Крајното решение за скенирање

Дали сте уморни од обемните скенери кои заземаат премногу простор и бараат многу време за поставување? Дали сакате решение за скенирање кое е преносливо, лесно за користење и кое дава резултати со висок квалитет? Не гледајте подалеку од Doxie за Mac.

Doxie Go е врвното решение за скенирање за корисниците на Mac кои треба да скенираат документи во движење. Со својата компактна големина и безжични можности, тој е совршен за студенти, професионалци или секој кој треба брзо и лесно да скенира документи.

Паметното скенирање е направено едноставно

Doxie Go обезбедува паметно и едноставно скенирање што можете да го носите насекаде. Само поврзете се за да се синхронизирате. Вклучен е паметен софтвер. Организирајте, креирајте PDF-датотеки што може да се пребаруваат со OCR и испратете директно до Evernote и облакот. Синхронизирајте се со сите ваши уреди.

Со паметниот софтвер на Doxie Go вклучен во пакетот, можете лесно да ги организирате вашите скенирани документи во папки или категории што имаат смисла за вашиот работен тек. Можете исто така да креирате PDF-датотеки што може да се пребаруваат со технологијата OCR (Оптичко препознавање знаци) за да можете брзо да најдете конкретни зборови или фрази во вашите скенирани документи.

Синхронизирајте ги сите ваши уреди

Една од најдобрите карактеристики на Doxie Go е неговата способност беспрекорно да се синхронизира на сите ваши уреди. Без разлика дали користите Mac или PC дома или на работа или iPhone/iPad во движење, Doxie Go го олеснува пристапот до сите ваши скенирани документи од кој било уред.

Со достапните опции за поврзување Wi-Fi вградени директно во самиот овој модел на скенер - директно на iPhone + iPad - синхронизацијата никогаш не била полесна!

Висококвалитетни резултати секој пат

И покрај неговата мала големина, Doxie Go обезбедува висококвалитетни резултати секој пат, делумно благодарение на неговата способност за резолуција од 600 dpi која обезбедува јасни скенирања секој пат! Ова значи дека дури и малиот текст ќе биде читлив кога се скенира со овој уред - што го прави идеален не само за лична употреба, туку и за професионални поставки каде што прецизноста е најважна!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате преносно решение за скенер што нуди резултати со висок квалитет без да зазема премногу простор, тогаш не гледајте подалеку од Doxie For Mac! Со неговиот паметен софтвер вклучен во пакетот, заедно со беспрекорната синхронизација на сите уреди, вклучително и опциите за поврзување со Wi-Fi, вградени директно во самиот овој модел на скенер - директно на iPhone + iPad - навистина нема ништо друго таму. тоа! Па зошто да чекаме? Земете ја вашата денес!

Целосни спецификации
Издавач Apparent Corporation
Страница на издавачи http://www.itsapparent.com/
Датум на издавање 2019-03-18
Датум на додавање 2019-03-18
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 2.11.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 508

Comments:

Најпопуларни