AMS Video Cutter for Mac

AMS Video Cutter for Mac 2.1.1

Опис

AMS Video Cutter за Mac: врвна алатка за уредување видео

Дали сте уморни од гледање долги, немонтирани видеа на кои е потребно вечно да се дојде до поентата? Дали сакате да креирате своја сопствена видео содржина, но не знаете од каде да започнете? Не гледајте подалеку од AMS Video Cutter за Mac, врвната алатка за уредување видео.

AMS Video Cutter е брза, лесна за употреба и моќна алатка за Mac која ви овозможува да сечете и исечете видеа на кој било начин што ви треба. Без разлика дали сакате да скратите долг домашен филм или да креирате краток промотивен клип за вашиот бизнис, AMS Video Cutter има се што ви треба.

Со AMS Video Cutter, можете да уживате во гледањето на вашите омилени видеа на iPhone, iPad, Apple TV и Android уредите. Нема повеќе да се борите со некомпатибилни формати на датотеки или да трошите часови обидувајќи се да конвертирате датотеки - AMS Video Cutter се грижи за сето тоа.

Клучни карактеристики:

- Лесно исечете и исечете видеа

- Поддршка за сите популарни видео формати

- Прегледајте ги клиповите пред сечењето

- Извезете уредени видеа во различни формати

- Компатибилен со iPhone, iPad, Apple TV и Android уреди

Лесно сечење видеа

Една од истакнатите карактеристики на AMS Video Cutter е неговиот интуитивен интерфејс. Сечењето и сечењето видеа никогаш не било полесно – едноставно повлечете го лизгачот на временската линија за да го изберете делот од видеото што сакате да го задржите. Можете исто така да ја користите вградената функција за преглед за да се осигурате дека вашите уредувања се токму она што го сакате пред да извезете.

Ги поддржува сите популарни формати

AMS Video Cutter ги поддржува сите популарни видео формати, вклучувајќи MP4, AVI, MOV и многу повеќе. Ова значи дека без разлика каков тип на видео датотека имате при рака – без разлика дали е од дигитален фотоапарат или преземена од YouTube – AMS Video Cutter може да се справи со тоа.

Извезете ги вашите уредени видеа во различни формати

Откако ќе завршат вашите уредувања, нивното извезување е исто толку лесно како што беше нивното сечење. Со поддршка за повеќе излезни формати, вклучувајќи MP4 и AVI меѓу другите; нема потреба да се грижите за проблемите со компатибилноста кога го споделувате вашето ново уредено ремек дело со пријателите или членовите на семејството кои можеби немаат пристап до одредени софтверски програми самите!

Компатибилен со сите уреди

Конечно - последното нешто што треба да го споменеме за оваа неверојатна софтверска програма: Компатибилна е со сите уреди! Без разлика дали користите iPhone/iPad/Apple TV/Android уред - бидете сигурни знаејќи дека какви било промени направени во оваа програма ќе може да се видат на кој било уред без никакви проблеми!

Заклучок:

Како заклучок - ако барате лесна за употреба, но моќна помошна програма дизајнирана специјално за сечење/сечење/уредување на различни типови/формати на медиумски датотеки (видеа), тогаш не гледајте подалеку од „AMS VIDEO CUTTER FOR MAC“. Оваа софтверска програма нуди сè што е потребно кога сакате брзи резултати без да го жртвувате квалитетниот излез во секое време од процесот!

Целосни спецификации
Издавач AppleMediaSoft
Страница на издавачи https://applemediasoft.com/
Датум на издавање 2019-04-02
Датум на додавање 2019-04-01
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 2.1.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments:

Најпопуларни