AMS Video Compress for Mac

AMS Video Compress for Mac 2.1.1

Опис

AMS Video Compress за Mac е моќен софтвер за уредување видео што ви овозможува да сечете и исечете видеа на кој било начин што ви треба. Оваа брза и лесна за користење алатка е совршена за секој што сака да ужива во своите омилени видеа на iPhone, iPad, Apple TV или уреди со Android.

Со AMS Video Compress, можете лесно да ги скратите вашите видеа за да ги отстраните несаканите делови или да ја прилагодите должината на вашите клипови. Можете исто така да ги исечете вашите видеа за да ги отстраните црните ленти или да го прилагодите соодносот на вашите снимки. Софтверот поддржува широк спектар на видео формати, вклучувајќи MP4, MOV, AVI, WMV и многу повеќе.

Една од истакнатите карактеристики на AMS Video Compress е неговата способност да компресира големи видео датотеки без да го жртвува квалитетот. Ова значи дека можете да ја намалите големината на вашите видеа без да ја загрозите нивната визуелна верност. Софтверот користи напредни алгоритми за компресија кои гарантираат дека вашите компресирани видеа изгледаат исто толку добро како и оригиналните снимки.

Друга одлична карактеристика на AMS Video Compress се неговите можности за сериска обработка. Со оваа функција, можете да обработувате повеќе видеа одеднаш што заштедува време и го олеснува управувањето со големи збирки снимки.

Корисничкиот интерфејс за AMS Video Compress е интуитивен и лесен за користење што го прави достапен дури и за почетници. Софтверот има едноставен интерфејс за влечење и спуштање кој ви овозможува брзо да ги увезете вашите видео датотеки во програмата.

Откако ќе се увезете во AMS Video Compress, имате пристап до низа алатки за уредување, вклучувајќи опции за отсекување и сечење, како и алатки за корекција на боја, како што се прилагодувања на осветленоста и контрастот.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за уредување видео за Mac, тогаш не гледајте подалеку од AMS Video Compress. Со своите брзи брзини на обработка и напредни алгоритми за компресија, овој софтвер ќе ви помогне да ја подигнете вашата игра за создавање видео содржина!

Целосни спецификации
Издавач AppleMediaSoft
Страница на издавачи https://applemediasoft.com/
Датум на издавање 2019-04-01
Датум на додавање 2019-04-01
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 2.1.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17

Comments:

Најпопуларни