Softros LAN Messenger for Mac

Softros LAN Messenger for Mac 3.5

Mac / Softros Systems / 2581 / Целосни спецификации
Опис

Softros LAN Messenger за Mac: безбедна и безбедна интер-канцелариска комуникација

Во денешниот брз деловен свет, комуникацијата е клучна. Без разлика дали работите во мала канцеларија или во голема корпорација, неопходно е да имате ефикасен и безбеден начин за комуникација со вашите колеги. Тоа е местото каде што доаѓа Softros LAN Messenger за Mac.

Softros LAN Messenger за Mac е комуникациски софтвер дизајниран специјално за интер-канцелариска комуникација. Тој нуди едноставен за употреба производ со многу различни опции за комуникација, вклучувајќи шифрирана инстант-порака од корисник до корисник или корисник до група која работи само во мрежата на вашата компанија.

Еден од главните фокуси на овој Интранет месинџер е безбедноста. Целиот систем е шифриран за да се осигура дека никој надвор од мрежата нема да може да ги види или разбере информациите што се доставуваат преку Инстант месинџерот. Ова го прави идеално решение за бизниси кои секојдневно се занимаваат со чувствителни информации.

Но, безбедноста не е единственото нешто што го има Softros LAN Messenger. Исто така, нуди повеќе начини за комуникација во вашата канцелариска околина, вклучувајќи соби за разговор со повеќекратни корисници на LAN како разговор и класична размена на една порака со можност за офлајн пораки.

Функцијата за префрлување датотеки со пуштање и влечење им овозможува на вработените брзо и лесно да разменуваат датотеки и папки без да мора да ги напуштат работните места или да користат надворешни уреди за складирање, како што се USB-дискови или прилози за е-пошта.

Друга одлична карактеристика на Softros LAN Messenger е неговата прифатливост за корисниците. За разлика од другите комуникациски софтвери за кои е потребна голема ИТ поддршка, овој систем може брзо и лесно да се постави од секој во вашата организација кој има основни компјутерски вештини.

Генерално, Softros LAN Messenger за Mac им обезбедува на бизнисите безбеден, безбеден и ефикасен начин за комуникација во рамките на нивната организација без да се грижите за надворешни закани или комплицирани барања за ИТ поддршка. Ако барате внатре-канцелариско комуникациско решение кое е лесно за користење, но многу ефикасно, тогаш не гледајте подалеку од Softros LAN Messenger!

Целосни спецификации
Издавач Softros Systems
Страница на издавачи https://www.softros.com
Датум на издавање 2019-04-08
Датум на додавање 2019-04-08
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 3.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2581

Comments:

Најпопуларни