Studiometry for Mac

Studiometry for Mac 15.0.6

Mac / Oranged.net Software / 1102 / Целосни спецификации
Опис

Studiometry за Mac е моќен деловен софтвер кој ви овозможува да складирате и управувате со информации за клиенти, контакти, проекти, списоци со задачи, плаќања, тајмери, фактури, извештаи и вработени. Со своите сеопфатни карактеристики и кориснички интерфејс, Studiometry е совршено решение за бизниси од сите големини.

Една од клучните карактеристики на Studiometry е неговата способност за вмрежување. Ова значи дека повеќе корисници можат истовремено да пристапуваат до истата база на податоци од различни компјутери на вашата мрежа. Ова им олеснува на тимовите да соработуваат на проекти и да споделуваат информации во реално време.

Studiometry исто така поддржува повеќе вработени со дозволи и следење часови. Можете да доделите задачи на одредени членови на тимот и да го следите нивниот напредок во реално време. Оваа функција ви помага да ја следите продуктивноста на вработените и гарантира дека сите работат на исти цели.

Друга одлична карактеристика на Studiometry е неговата способност да ги пребарува сите податоци истовремено. Ова значи дека можете брзо да најдете која било информација што ви треба без да барате низ повеќе бази на податоци или датотеки.

Studiometry исто така поддржува повеќе валути со автоматско ажурирање на девизниот курс. Ова им олеснува на бизнисите кои работат во различни земји или имаат работа со меѓународни клиенти да управуваат со нивните финансии прецизно.

Покрај складирањето на информации за клиентот, како што се имиња и адреси, Studiometry ви овозможува да зачувате повеќе контакти по клиент. Можете исто така да доделите статуси и категории на проектот што ви помага поефикасно да го следите напредокот на проектот.

Изменливите даноци се уште една одлична карактеристика понудена од Studiometry која им овозможува на бизнисите да ги приспособат даночните стапки според нивните специфични потреби.

Генерално, Studiometry нуди сеопфатен сет на функции дизајнирани специјално за бизниси кои бараат ефикасен начин за управување со нивните операции. Без разлика дали сте сопственик на мал бизнис или дел од поголем тим кој работи на сложени проекти - Studiometry има се што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач Oranged.net Software
Страница на издавачи http://www.oranged.net
Датум на издавање 2020-09-15
Датум на додавање 2020-09-15
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 15.0.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1102

Comments:

Најпопуларни