DevonThink Personal for Mac

DevonThink Personal for Mac 2.11.2

Mac / DEVONtechnologies / 1933 / Целосни спецификации
Опис

Во денешното дигитално доба, акумулираме огромно количество податоци секој ден. Од е-пошта до PDF датотеки, Word документи до слики и мултимедијални датотеки, може да биде предизвик да се следи сè. Организирањето на овие податоци и наоѓањето на вистинските информации кога ви се потребни може да биде застрашувачка задача. Тоа е местото каде што доаѓа DevonThink Personal за Mac.

DevonThink Personal е база на податоци сè-во-едно што ви овозможува да ги складирате сите ваши документи на едно место. Тој е флексибилен и се прилагодува на вашите лични потреби, без разлика дали сакате да го користите како складиште за документи, кабинет за датотеки, архива за е-пошта или организатор на проектот.

Со DevonThink Personal за Mac, можете да собирате и организирате податоци од веб за цели на објавување. Можете да го збогатите со звучни и филмски датотеки и да извезувате сè како веб-локација или да го повлечете во документ на Apple Pages за објавување во печатење. Можете дури и да го копирате на вашиот iPod.

База на податоци за ерата на Интернет

DevonThink Personal ги чува сите ваши важни податоци во една база на податоци без разлика каде се физички лоцирани податоците. Интегрира и локални документи и содржини во живо од интернет, така што сите информации поврзани со проектот остануваат заедно беспрекорно измешани со исечоци од локални документи и веб-страници во живо.

Вашето дигитално работно место

DevonThink Personal не е само едноставна база на податоци; тоа е исто така флексибилна работна средина со моќни функции за управување што ви ги обезбедуваат сите алатки што ви се потребни за ефективна работа со вашите документи. Користете го неговиот интегриран RTF уредник за да пишувате нови документи или да ги отворите во апликации од трети страни.

Интелигентен асистент

DevonThink Personal се заснова на моќна архитектура на вештачка интелигенција која помага брзо да се организира и да се движи низ огромните збирки информации. Неговиот интелигентен асистент им помага на корисниците со автоматско поднесување на нивните документи додека пронаоѓаат слични ставки за неколку секунди - што го олеснува управувањето дури и со огромни збирки податоци!

Заклучок

Како заклучок, DevonThink Personal за Mac е одлично решение доколку барате ефикасен начин за ефективно управување со големи количини на дигитална содржина! Со својата флексибилност, можности за интеграција на различни платформи, како што се Apple Pages или iPods, заедно со неговата функција за интелигентен асистент напојуван со вештачка интелигенција - нема многу повеќе што некој би можел да побара од овој софтвер!

Целосни спецификации
Издавач DEVONtechnologies
Страница на издавачи http://www.devon-technologies.com/
Датум на издавање 2019-04-09
Датум на додавање 2019-04-09
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со бази на податоци
Верзија 2.11.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1933

Comments:

Најпопуларни