DevonThink Pro for Mac

DevonThink Pro for Mac 2.11.3

Mac / DEVONtechnologies / 3042 / Целосни спецификации
Опис

Во денешното дигитално доба, лесно е да се акумулира огромна количина на податоци во различни форми. Од е-пошта и PDF до мултимедијални датотеки и истражувачки трудови, нашите животи се повеќе стануваат дигитални. Меѓутоа, со ова изобилство на информации доаѓа предизвикот за нивно ефикасно организирање и управување. Ова е местото каде што доаѓа DevonThink Pro за Mac.

DevonThink Pro е се-во-едно база на податоци што служи како втор мозок за сите ваши дигитални датотеки. Може да ракува со различни типови датотеки како што се PDF-датотеки, е-пошта, Word документи, мултимедијални датотеки и многу повеќе. Со своите префинети способности за вештачка интелигенција, DevonThink Pro се прилагодува на вашите лични потреби и ви обезбедува флексибилно решение за организирање на вашите податоци.

Без разлика дали ви треба складиште за документи или кабинет за поднесување документи за вашите важни датотеки или архива за е-пошта за да ја следите целата ваша кореспонденција, DevonThink Pro може да направи се. Можете дури и да го користите како организатор на проектот или да собирате податоци од веб за лична употреба.

Една од истакнатите карактеристики на DevonThink Pro е неговата способност да дигитализира физички документи користејќи оптичко препознавање знаци (OCR). Ова значи дека можете да скенирате хартиени документи во софтверот и да ги претворите во текст што може лесно да го најдете подоцна.

DevonThink Professional Office ги презема работите уште еден чекор понапред со додавање на три дополнителни модули: архивирање на е-пошта за професионално одделение, снимање хартија, вклучувајќи можности за OCR и интегрирано споделување на веб (само за пребарување). Со овие додадени функции, корисниците имаат уште поголема контрола врз нивниот процес на управување со податоци.

Друга одлична карактеристика на DevonThink Pro е неговата способност да извезува готови производи како веб-локации или документи на Apple Pages подготвени за печатење. Можете исто така да копирате содржина директно на вашиот iPod доколку е потребно! Можностите се бескрајни кога станува збор за тоа што можете да направите со оваа моќна софтверска алатка.

Генерално, ако барате ефикасен начин да управувате со сите ваши дигитални датотеки на едно место додека одржувате целосна контрола врз тоа како се организирани и пристапувани, тогаш не гледајте подалеку од DevonThink Pro за Mac!

Преглед

DevonThink Pro е вашата едношалтерска продавница кога станува збор за организирање документи и датотеки. Оваа програма има многу паметни алатки и корисни опции за поддршка, но учењето како да го користите DevonThink и да се справите со нестабилноста и сепак може да одзема многу време.

Добрите

Исклучителни алатки: Ви се дава толкава моќ со DevonThink Pro што може да креира паметни бази на податоци и нуди алатки за управување со документи, како што е зачувување на веб-страници директно во папка и синхронизација во облак, што ја зголемува вашата севкупна ефикасност. Откривме дека вклучениот процесор на текст е целосно опремен, нудејќи паметни опции како линкови во текст до други документи.

Одлична поддршка: оваа апликација може да биде многу тешко целосно да се разбере поради нејзините многубројни способности, но вклучените упатства благо ја ублажуваат оваа тешкотија со објаснување на DevonThink Pro детално. Ги посетивме форумите на корисници и забележавме дека поголемиот дел од нишките беа постојано активни и нудеа повеќе приспособена поддршка врз основа на целите на корисниците.

Конс

Тешка употребливост: Нашите први тестови на DevonThink Pro беа прилично вознемирувачки поради стрмната крива на учење на оваа програма. Оние кои не се целосно запознаени со компјутерите воопшто, ќе имаат многу тешко време со оваа програма и покрај корисните алатки за поддршка.

Измешани перформанси: Користењето на оваа апликација беше обично мазен процес, но понекогаш доживеавме замрзнување при ракување со големи папки и датотеки. Нашите документи, исто така, беа зачувани погрешно во една прилика, поради што изгубивме поголем дел од текстот што го напишавме.

Крајна линија

DevonThink Pro за Mac, доколку се искористи со својот полн потенцијал, целосно ќе го насочи и револуционизира искуството на повеќето луѓе со нивните компјутери. Огромното количество организациски карактеристики е одлично за оние кои спроведуваат истражување и собираат податоци и веруваме дека DevonThink Pro е најдобриот избор за секој во овие области.

Целосни спецификации
Издавач DEVONtechnologies
Страница на издавачи http://www.devon-technologies.com/
Датум на издавање 2019-04-09
Датум на додавање 2019-04-09
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 2.11.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3042

Comments:

Најпопуларни