DEVONthink Pro Office for Mac

DEVONthink Pro Office for Mac 2.11.3

Mac / DEVONtechnologies / 2436 / Целосни спецификации
Опис

Во денешното дигитално доба, лесно е да се акумулира огромна количина на податоци во различни форми како што се е-пошта, PDF-датотеки, Word документи, мултимедијални датотеки и многу повеќе. Предизвикот е како ефикасно да се организираат и управуваат сите овие датотеки. Ова е местото каде што DEVONthink Pro Office за Mac доаѓа во рака.

DEVONthink Pro Office е интелигентен софтвер кој делува како втор мозок преку организирање на сите ваши дигитални датотеки во една база на податоци. Тоа е разноврсна алатка која се прилагодува на вашите лични потреби и ви помага да ја пронајдете точната датотека што ви треба кога ви е потребна.

Со DEVONthink Pro Office, можете да го користите како складиште за документи, кабинет за поднесување или архива за е-пошта. Можете дури и да го користите како организатор на проекти или да собирате и организирате податоци од веб за ваша сопствена употреба. Можностите се бескрајни со овој моќен софтвер.

Една од клучните карактеристики на DEVONthink Pro Office е неговата рафинирана вештачка интелигенција која го прави пребарувањето за специфични датотеки неверојатно лесно. Можете да пребарувате по клучни зборови или фрази, па дури и да поставите паметни групи кои автоматски категоризираат слични типови на содржина заедно.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да дигитализира физички документи користејќи оптичко препознавање знаци (OCR). Ова значи дека можете да скенирате хартиени документи директно во DEVONthink Pro Office и да ги претворите во дигитален текст што може да се пребарува.

DEVONthink Professional Office ги проширува можностите на DEVONthink Pro со три дополнителни модули: архивирање на е-пошта за професионално одделение, снимање хартија, вклучувајќи OCR и интегрирано споделување на веб (само за пребарување). Со овие додадени функции, корисниците можат лесно да ги архивираат своите е-пошта за идна референца или брзо и ефикасно да снимаат важни информации од физичките документи.

Интегрираниот модул за споделување на веб им овозможува на корисниците да ги споделат своите бази на податоци онлајн со други, додека сеуште ја одржуваат контролата врз тоа кој има пристап до какви информации. Оваа функција ја олеснува соработката на проекти бидејќи сите вклучени имаат пристап до истите информации во секое време.

Еден единствен аспект на DEVONthink Pro Office е неговата способност да извезува готови производи како веб-локации или документи на Apple Pages подготвени за печатење. Корисниците, исто така, можат да копираат содржина директно на нивните iPod-и, што ќе го олесни преземањето важни информации во движење без да мора да носат обемни лаптопи или надворешни хард дискови.

Севкупно, ако барате моќна алатка која ќе ви помогне да ги одржувате сите ваши дигитални датотеки организирани на едно место, истовремено обезбедувајќи напредни можности за пребарување, тогаш не гледајте подалеку од DEVONthink Pro Office за Mac!

Целосни спецификации
Издавач DEVONtechnologies
Страница на издавачи http://www.devon-technologies.com/
Датум на издавање 2019-04-09
Датум на додавање 2019-04-09
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 2.11.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2436

Comments:

Најпопуларни