DJ Mixer Professional for Mac

DJ Mixer Professional for Mac 3.6.10

Mac / DJMixersoft / 165408 / Целосни спецификации
Опис

DJ Mixer Professional за Mac е моќен и разноврсен софтвер за VJ/DJ кој ви овозможува да креирате сложени музички и видео миксови во лет. Без разлика дали мешате аудио, музика, видео, па дури и караоке датотеки, DJ Mixer Pro ви дава целосна контрола врз вашите медиуми што ви овозможува да ја ослободите вашата креативност за да го направите секој микс различен.

Дизајниран имајќи ги предвид професионалците, DJ Mixer Pro е развиен за да обезбеди напредни диџејски техники и карактеристики кои се неопходни за создавање висококвалитетни мешавини. Со својот интуитивен кориснички интерфејс кој многу наликува на табла за мешање од реалниот свет, овој софтвер го олеснува поставувањето и зачувувањето на повеќе циклуси и точки на сигнал во песна.

Една од најистакнатите карактеристики на DJ Mixer Pro е неговата способност да ракува до 4 палуби истовремено. Ова значи дека можете да мешате повеќе песни одеднаш без да морате рачно да се префрлате помеѓу нив. Професионалниот миксер исто така гарантира дека вашите мешавини звучат мазно и беспрекорно.

Покрај неговите моќни способности за мешање, DJ Mixer Pro вклучува и низа други функции кои се неопходни за диџеите. Тие вклучуваат временско истегнување кое ви овозможува да го прилагодите темпото на песните без да влијаете на нивната висина; семплер во реално време кој ви овозможува да активирате примероци на пат; совпаѓање на ритам со еден клик што автоматски ги синхронизира отчукувањата на две песни заедно; автоматско откривање отчукувања што помага да се идентификуваат BPM (отчукувања во минута) на секоја песна; беспрекорна јамка за отчукување која овозможува континуирано вртење без никакви празнини или паузи; VST ефекти кои ви дозволуваат да додавате различни ефекти како што се реверб или одложување; винил симулација која го имитира звукот на гребење или вртење на винил плочи наназад.

Друга одлична карактеристика на DJ Mixer Pro е неговата поддршка за караоке CDG+MP3 и/или ZIP-датотеки. Ова значи дека ако имате караоке-датотеки во овие формати, тие може лесно да се вчитаат во софтверот за да можат да се мешаат заедно со други аудио записи.

DJ Mixer Pro, исто така, поддржува MIDI контролери како што се тастатури или тапани, како и HID контролери како што се тркала за џогирање или федери. Ова им олеснува на диџеите кои претпочитаат да користат хардверски контролери наместо влезови на глувче/тастатура.

Беспрекорната интеграција на iTunes е уште една карактеристика што вреди да се спомене бидејќи им овозможува на корисниците со обемна библиотека на iTunes да пристапат до нивната музика директно од интерфејсот на DJ Mixer Pro без претходно да ги увезат посебно во библиотеката на софтверот.

Генерално, ако барате професионален VJ/DJ софтвер со сите потребни карактеристики што ги бараат диџеите, тогаш не гледајте подалеку од DJ Mixer Professional за Mac! Компатибилен со macOS 10.14 Mojave, овој софтвер ќе ви помогне да ги подигнете вашите вештини за мешање неколку чекори!

Целосни спецификации
Издавач DJMixersoft
Страница на издавачи http://www.djmixersoft.com/
Датум на издавање 2019-04-11
Датум на додавање 2019-04-11
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 3.6.10
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Update
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 165408

Comments:

Најпопуларни