Track Concatenator for Mac

Track Concatenator for Mac 2.5

Mac / David Schlachter / 96 / Целосни спецификации
Опис

Track Concatenator за Mac е моќна алатка дизајнирана да ви помогне да ги споите песните од iTunes, да ги поглавите и да ги додадете во вашата музичка библиотека iTunes. Овој софтвер спаѓа во категоријата MP3 и аудио софтвер и е специјално дизајниран за корисници на Mac.

Со Track Concatenator, можете лесно да споите повеќе песни во една беспрекорна датотека без да изгубите квалитет. Програмата моментално поддржува само датотеки MP4/AAC, но тоа го прави без загуби, осигурувајќи дека конечниот излез звучи исто толку добро како и оригиналните датотеки.

Користењето на овој софтвер е неверојатно лесно. Едноставно изберете ги песните што сакате да ги споите од вашата iTunes библиотека и поставете ги потребните ознаки како што се името на изведувачот или насловот на албумот. Откако сè ќе се постави правилно, притиснете „Concatenate“ и оставете го Track Concatenator да ја направи својата магија. Приклучената песна автоматски ќе се додаде во вашата iTunes библиотека за лесен пристап.

Една од најистакнатите карактеристики на Track Concatenator е неговата способност да ги поглавува споените песни. Ова значи дека ако споите повеќе епизоди од подкаст или поглавја од аудио книги, секој поединечен дел ќе биде означен со свој маркер за поглавје во конечната излезна датотека. Ова го олеснува навигацијата низ подолги аудио датотеки без рачно премотување напред или назад.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ракува со големи групи датотеки одеднаш. Ако имате многу песни на кои треба да се спојат, едноставно изберете ги сите во iTunes и дозволете Track Concatenator да се погрижи за останатото.

Генерално, ако барате лесна за употреба алатка која може да ви помогне да ги споите аудио датотеките на вашиот Mac без да го жртвувате квалитетот или функционалноста, тогаш Track Concatenator дефинитивно вреди да се провери. Неговиот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики го прават задолжително за секој кој редовно работи со аудио датотеки на својот компјутер.

Клучни карактеристики:

- Спојување без загуби на аудио датотеки MP4/AAC

- Поддршка за поглавје

- Способности за сериска обработка

- Лесен за користење интерфејс

- Автоматско додавање на споени песни во библиотеката на iTunes

Системски барања:

- macOS 10.12 Sierra или понова верзија

Целосни спецификации
Издавач David Schlachter
Страница на издавачи https://www.davidschlachter.com/
Датум на издавање 2019-04-15
Датум на додавање 2019-04-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 2.5
Барања за ОС Mac
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 96

Comments:

Најпопуларни