FonePaw Video Converter Ultimate for Mac

FonePaw Video Converter Ultimate for Mac 2.7

Опис

FonePaw Video Converter Ultimate за Mac: Крајното решение за сите ваши потреби за видео

Дали сте уморни од користење на повеќе софтвери за конвертирање, преземање и уредување на вашите видеа? Дали сакате едношалтерско решение кое може да се справи со сите ваши потреби за видео? Не гледајте подалеку од FonePaw Video Converter Ultimate за Mac.

Повеќе од обичен конвертор, FonePaw Video Converter Ultimate (Mac) е се-во-едно видео софтвер кој може да рипува домашни ДВД-а, да презема онлајн видеа, да создава персонализирани видеа и аудио и да ја забрза конверзијата на видео. Со својата голема брзина на конверзија и широк опсег на поддржани формати, овој софтвер ви обезбедува прекрасен медиумски живот.

Професионална видео конверзија

Како професионален конвертор на видео, FonePaw Video Converter Ultimate (Mac) може да конвертира буквално сите видео и аудио датотеки во сите популарни формати како MOV, MP4, AVI, WMV, MKV, FLV, MP3, M4A, WAV, M4R итн. треба да ги конвертирате вашите омилени филмови или музички видеа за репродукција на различни уреди или платформи или да извлечете аудио од видеата за слушање во движење - овој софтвер ве опфати.

3D конверзија

Покрај стандардните 2D конверзии споменати погоре; исто така, конвертира 2D видео во анаглиф (црвено/цијан), 3D формат рамо до рамо или горе/долу за да можете да уживате во омилените филмови во 3D на вашиот телевизор или медиа плеер. Оваа функција е особено корисна ако имате колекција на стари филмови кои не се достапни во 3D формат.

Преземач на веб-видеа

Со FonePaw Video Converter Ultimate (Mac), преземање веб-видеа од популарни сајтови како YouTube, Facebook, Yahoo! Екран, Метакафе, Dailymotion и Vimeo никогаш не биле полесни. Едноставно залепете ги URL-врските на веб-видеата во интерфејсот на конверторот и оставете го да ја направи својата магија. Потоа можете да ги зачувате на вашиот хард диск во кој било формат што одговара на вашите потреби.

Вграден уредник

Овој видео конвертор за Mac доаѓа со интуитивен вграден уредувач кој ви овозможува да ги скратите несаканите делови од клиповите; големина на рамката за сечење; спои повеќе клипови во една датотека; додадете специјални ефекти како што се филтри и преклопувања; прилагодете ја осветленоста/контрастот/заситеноста/нијансата/гласноста; додадете водени жигови/титлови; ротирајте/превртете/огледајте хоризонтално и вертикално. Можете исто така да правите слики од екранот додека ги репродуцирате конвертираните датотеки во формат BMP/JPEG.

30x поголема брзина на конверзија

Уште една работа што мора да се спомене е дека овој софтвер обезбедува до 30X поголема брзина на конверзија од традиционалните конвертори благодарение на неговата напредна технологија за забрзување на хардверот која целосно поддржува повеќејадрени процесори. Ова значи помалку време на чекање за конвертирање на големи датотеки без да се загрози квалитетот!

Кориснички интерфејс

И покрај тоа што има толку многу функции спакувани во една програма; FonePaw Video Converter Ultimate (Mac) сè уште успева да одржи интерфејс лесен за користење што го прави достапен дури и за почетници кои имаат мало искуство со слични програми.

Заклучок

Во заклучок; ако барате се-во-едно решение за конвертирање; преземање и уредување видеа на Mac OS X, а потоа не гледајте подалеку од FonePaw Video Converter Ultimate. Брзо е; сигурен; лесен за корисникот и преполн со карактеристики што го прави совршен избор без разлика дали работите професионално или едноставно лежерно дома!

Целосни спецификации
Издавач FonePaw
Страница на издавачи http://www.fonepaw.com/
Датум на издавање 2019-04-17
Датум на додавање 2019-04-17
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 2.7
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 146

Comments:

Најпопуларни