AMS Total Recorder Ultimate for Mac

AMS Total Recorder Ultimate for Mac 1.0

Опис

AMS Total Recorder Ultimate за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува да го креирате вашето врвно видео за игри. Без разлика дали сте професионален гејмер или само некој кој сака да игра игри, овој софтвер има сè што ви е потребно за снимање и снимање на вашата игра со висок квалитет.

Со флексибилни режими на снимање, AMS Total Recorder Ultimate ви овозможува да изберете помеѓу снимање на цел екран или само одреден регион на вашиот екран. Ова значи дека можете да се фокусирате на најважните делови од вашата игра и да избегнете какви било одвлекувања што може да се случуваат на друго место на вашиот екран.

Покрај снимањето видео, AMS Total Recorder Ultimate исто така ви овозможува да ја вклучите вашата веб камера во снимањето. Ова е совршено за гејмерите кои сакаат да додадат личен допир на нивните видеа со прикажување на нивните реакции додека играат.

Но, AMS Total Recorder Ultimate не е само снимање на видео - тој исто така ви овозможува да снимате движења на глувчето заедно со звук од вашиот систем, микрофон или и двете. Ова значи дека гледачите можат точно да видат какви дејства правите за време на играта и да ги слушнат сите звуци што ги придружуваат.

Една од најдобрите работи за AMS Total Recorder Ultimate е колку е лесно да се користи. Интуитивниот интерфејс го олеснува дури и почетниците корисници веднаш да започнат со снимање на нивната игра. И со поддршка за повеќе јазици, секој може да го користи овој софтвер без разлика каде се наоѓа во светот.

Друга одлична карактеристика на AMS Total Recorder Ultimate е неговата способност да зачувува снимки во повеќе формати, вклучувајќи MP4, AVI, WMV и многу повеќе. Ова им дава на корисниците флексибилност кога ќе дојде време да ги споделат своите видеа на интернет или да ги уредуваат користејќи други софтверски програми.

Генерално, ако барате моќно, но лесно за користење видео софтверско решение за снимање и снимање снимки од игри на Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од AMS Total Recorder Ultimate!

Целосни спецификации
Издавач AppleMediaSoft
Страница на издавачи https://applemediasoft.com/
Датум на издавање 2019-04-21
Датум на додавање 2019-04-21
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments:

Најпопуларни