BrainsBreaker Jigsaw Puzzles for Mac

BrainsBreaker Jigsaw Puzzles for Mac 5.8.5.4

Mac / Juan Trujillo / 3616 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте љубител на сложувалки? Дали го сакате предизвикот да составувате убави слики, но мразите да се занимавате со физички парчиња и неуредни маси? Не гледајте подалеку од BrainsBreaker сложувалки за Mac!

Со BrainsBreaker, можете да креирате и играте сложувалки на вашиот компјутер со реални слики и многу удобно ракување. Речиси сè се прави со кликнување на глувчето, што го олеснува започнувањето веднаш. Но, не дозволувајте неговата едноставност да ве измами - овој софтвер нуди многу напредни функции за подобрување на вашето искуство со решавање на загатки.

Една од главните предности на BrainsBreaker е тоа што ви овозможува да креирате сопствени сложувалки користејќи која било слика видлива на вашиот екран. Ова значи дека можете да ја претворите секоја фотографија или уметничко дело во предизвикувачка загатка за себе или за другите за решавање. И со опции кои се движат од четири до повеќе од илјада парчиња со разновидни форми, нема ограничување на нивото на тежина што можете да го постигнете.

Но, создавањето загатки е само почеток - штом ќе се направат, BrainsBreaker нуди многу алатки и поставки за да го приспособите како се играат. Парчињата може да се ротираат и да се менуваат големината додека се игра, што овозможува уште поголем предизвик и разновидност. Можете исто така да користите клинци и кутии за да ви помогне да следите каде припаѓаат парчињата, да заработувате резултати врз основа на тоа колку брзо ја завршувате секоја сложувалка, па дури и да користите алатка за лупа за да ги прегледате поединечните парчиња одблизу.

И ако животот се попречи во средината на сесијата за решавање на загатки? Нема проблем! BrainsBreaker ви овозможува да го зачувате вашиот напредок во секое време за да можете да продолжите токму онаму каде што сте застанале секогаш кога ви е погодно.

Генерално, ако сложувалките ви се (или дури и ако сè уште не се!), топло препорачуваме да ги пробате BrainsBreaker сложувалките за Mac. Со својот кориснички интерфејс и широкиот опсег на опции за прилагодување, сигурно ќе обезбеди часови по часови забавни предизвици за сите возрасти!

Целосни спецификации
Издавач Juan Trujillo
Страница на издавачи http://www.jttsoft.com/
Датум на издавање 2020-10-05
Датум на додавање 2020-10-05
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија 5.8.5.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3616

Comments:

Најпопуларни