Computer Cuisine Deluxe for Mac

Computer Cuisine Deluxe for Mac 9.0

Mac / Inaka Software / 314 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од пребарување низ купишта книги за готвење и картички за рецепти за да ги најдете вашите омилени рецепти? Не гледајте подалеку од Computer Cuisine Deluxe за Mac, врвниот организатор на рецепти. Со компатибилност за најновиот оперативен систем Mac, macOS Sierra и апликација за iOS достапна на App Store, може да ја имате целата колекција рецепти на дофат во секое време на вашиот iPhone или iPad.

Компјутерската кујна Делукс доаѓа како бесплатно демо преземање со вклучени преку 1.000 рецепти за да можете да прегледувате, сортирате, печатите, пребарувате и да добиете идеја за тоа како функционира нашиот моќен организатор на рецепти. Откако ќе видите колку е лесно да се користи Computer Cuisine Deluxe за да се организираат сите ваши омилени рецепти на едно место, знаеме дека ќе сакате да ја надградите до целосната верзија.

Со интуитивниот интерфејс на Computer Cuisine Deluxe и моќните функции, како што се алатките за скалирање на состојки и анализа на исхраната, вградени, организирањето на вашите рецепти никогаш не било полесно. Можете лесно да додавате нови рецепти со рачно внесување или внесување од популарни веб-локации како Epicurious или Allrecipes.com.

Но, тоа не е сè - со функцијата за планирање оброци на Computer Cuisine Deluxe, можете да планирате оброци со недели во исто време. Едноставно повлечете и пуштете ги рецептите во планот за оброци секој ден и оставете го нашиот софтвер да го направи останатото! Ќе можете да генерирате списоци за купување врз основа на состојките што се потребни за секој план за оброци, така што купувањето на намирници е лесно.

И ако готвењето навистина не е ваша работа, но ви е важно да јадете добро - не грижете се! Со вградените алатки за анализа на исхраната на Computer Cuisine Deluxe - лесно е да се уверите дека секој оброк е избалансиран и здрав.

Покрај неговите моќни организациски карактеристики - Computer Cuisine Deluxe вклучува и различни други корисни алатки како што се:

- Алатка за спарување на вино: Едноставно изберете каков вид на вино ќе послужите со вечера вечерва (црвено/бело/пенливо) заедно со каков тип на јадење (месо/риба/вегетаријанец) - нашиот софтвер ќе предложи совршени спарувања!

- Кујнски тајмер: Никогаш повеќе не согорувајте друга серија колачиња!

- Мерен конвертор: Лесно конвертирај помеѓу метрички/империјални мерења.

- И уште повеќе!

Па зошто да чекаме? Преземете ја бесплатната демо верзија денес од нашата веб-локација или проверете ја нашата апликација за iOS на App Store. Знаеме дека штом ќе го пробате овој врвен организатор на рецепти - нема да има враќање назад!

Целосни спецификации
Издавач Inaka Software
Страница на издавачи http://www.inakasoftware.com
Датум на издавање 2019-05-23
Датум на додавање 2019-05-23
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за рецепти
Верзија 9.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 314

Comments:

Најпопуларни