Mac Free Seagate External Hard Drive Recovery for Mac

Mac Free Seagate External Hard Drive Recovery for Mac 12.8

Mac / Mac-Data-Recovery / 68 / Целосни спецификации
Опис

Mac Free Seagate External Hard Drive Recovery за Mac е моќен и сигурен софтвер кој може да ви помогне да ги вратите сите ваши изгубени датотеки од вашиот надворешен хард диск Seagate. Овој софтвер е дизајниран да работи на Mac оперативни системи, што го прави идеално решение за оние кои користат уреди на Apple.

Ако некогаш сте доживеале загуба на податоци поради различни причини како што се вирусен напад, напојување или електростатско празнење, неправилно отстранување на уредот за масовно складирање, случајно бришење датотеки од уредот, случајно форматирање кога Windows ве праша дали сакате да го форматирате дискот ?', Датотечниот систем на вашиот надворешен хард диск Seagate се претвора во RAW; податоците зачувани на надворешниот хард диск на Seagate станаа недостапни, тогаш овој софтвер е токму она што ви треба.

Софтверот за обновување на надворешен хард диск за Mac Free Seagate е брз и безбеден. Може да врати повеќекратни формати на датотеки и типови датотеки, вклучувајќи документи, видеа, аудио, архиви, е-пошта и фотографии. Со овој софтвер инсталиран на вашиот Mac компјутер или лаптоп, можете лесно да ги вратите сите ваши изгубени датотеки со само неколку кликања.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е тоа што ви овозможува бесплатно враќање на датотеки од 2 GB од надворешниот хард диск Seagate на Mac. Ова значи дека дури и ако имате ограничен простор за складирање на располагање на вашиот компјутер или лаптоп, сепак можете да го користите овој софтвер за враќање на важни датотеки без да мора да платите ништо.

Корисничкиот интерфејс на Mac Free Seagate External Hard Drive Recovery за Mac е едноставен и лесен за користење. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за ефикасно да го користите овој софтвер. Сè што треба да направите е да го поврзете вашиот надворешен хард диск Seagate со вашиот Mac компјутер или лаптоп користејќи USB-кабел и да ја стартувате програмата.

Откако ќе се стартува, програмата автоматски ќе го скенира целиот надворешен хард диск за изгубени или избришани датотеки. Можете да изберете кои типови на датотеки сакате да ги вратите со избирање од списокот обезбеден од програмата. Откако ќе го изберете, едноставно кликнете на копчето „Обнови“ и почекајте програмата да го заврши процесот на обновување.

Покрај неговите моќни можности за обновување, обновувањето на надворешниот хард диск на Mac Free Seagate, исто така, доаѓа со неколку корисни функции што го прават идеален избор за секој што бара сигурни решенија за обновување податоци:

1) Функција за преглед: оваа функција им овозможува на корисниците да ги прегледуваат обновените фотографии пред да ги зачуваат назад на своите компјутери

2) Функција за филтрирање: оваа функција им овозможува на корисниците да ги филтрираат несаканите резултати за време на процесот на скенирање

3) Зачувај/вчитај резултати од скенирање: Корисниците можат да ги зачуваат резултатите од скенирањето за да немаат повторно скенирање следниот пат кога ќе наидат на слични проблеми

4) Продолжи со обновување: ако има прекин за време на процесот на скенирање (на пр., прекин на струја), корисниците можат да продолжат таму каде што застанале минатиот пат, наместо да започнат одново

Севкупно, ако барате сигурно решение кое ќе ви помогне да ги вратите сите изгубени податоци од вашиот seagte extenal hardeive, тогаш не гледајте подалеку од обновувањето на seagte extenal hardeive бесплатно за Mac. Со своите моќни карактеристики, интерфејс за лесно користење и можност за бесплатно враќање на податоци до 2 GB - оваа алатка има сè што е потребно за да се врати брзо да работи откако ќе доживеете неочекувана загуба на податоци.

Целосни спецификации
Издавач Mac-Data-Recovery
Страница на издавачи http://mac-data-recovery.com/
Датум на издавање 2019-06-26
Датум на додавање 2019-06-26
Категорија Возачи
Под категорија УСБ-драјвери
Верзија 12.8
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 68

Comments:

Најпопуларни