Batman: Arkham City GOTY for Mac

Batman: Arkham City GOTY for Mac 1.2.1

Mac / Feral Interactive / 698 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте обожавател на Caped Crusader? Дали сакате да ја доживеете возбудата да бидете Бетмен и да се соочите со некои од најозлогласените негативци на Готам? Не гледајте подалеку од Batman: Arkham City GOTY за Mac.

Ова интензивно, атмосферско продолжение на Arkham Asylum го втурнува Бетмен длабоко во готски кошмар од кој ќе му треба сета мудрост, гаџет и вештина за да избега. Една година по настаните на Бетмен: Азил Аркам, Квинси Шарп, новиот градоначалник на Готам, ги претвори своите сиромашни квартови во Аркам Сити, застрашувачки затвор на отворено, каде насилните насилници и луди супер-негативци се затворени во силно утврдените ѕидови. Кога Бетмен е затворен заедно со најозлогласените криминалци во Готам, тој мора да ја открие вистинската цел на Аркам Сити пред да биде предоцна.

Batman: Arkham City ги содржи сите DLC вклучувајќи го и Harley Quinn's Revenge, самостојна приказна сместена две недели по настаните од главната игра, покрај пакетите Nightwing, Catwoman, Robin, Arkham City Skins и Challenge Map. Искусете го Аркам Сити како Бетмен; научете да ги совладате способностите на крстоносецот со наметка додека се движете над покривите на Готам покриени со дожд.

Соочете се со галерија на дементирани никаквци, која ги вклучува сите најиконски лоши луѓе во Готам: Џокер, Ридлер, Две лице, Харли Квин, Пингвин и Мистер Фриз. Преземете стотици тајни и загатки на споредните мисии скриени од The ​​Riddler за да го збуните и збуните Бетмен.

Направете го Аркам Сити ваше игралиште со арсенал на надградливи гаџети од далечински управувач Батаранг и пиштол за борење до експлозивен гел и касетни гранати за замрзнување. Користете го Detective Mode за да скенирате витални индиции и да ги откриете слабите точки на непријателите, а потоа да испорачате брутални комбинации со подобрена верзија на борбениот систем Free Flow.

Играјте како Жена мачка во вкусна подзаплет на мачки што се развива заедно со главната игра. Марк Хамил (Џокерот) Кевин Конрој (Бетмен) се враќаат како гласови во оваа мрачна извртена авантура напишана од Пол Дини.

Важни информации во врска со Batman:Arkam city GOTY:

Играта е официјално поддржана на многу различни модели, вклучително и MacBook Airs објавени од средината на 2012 година Сите MacBook Pro објавени од средината на 2012 година Сите Mac mini издадени од крајот на 2012 година Сите iMac издадени од крајот на 2012 година Сите iMac Pro објавени од крајот на 2017 година Сите Mac Pro издадени од крајот на 2013 година

Минимални системски барања:

Процесор: 2GHz RAM:4GB Графика: 512MB macOS: 10,14 Слободен простор: 16GB Проверете ја веб-страницата на Feral за подетални спецификации Поддржува многу различни модели гејмпад За целосна листа проверете ја страницата за поддршка на Feral Оваа игра моментално не е поддржана на томови форматирани како чувствителни на големи букви

BATMAN ARKHAM CITY ИГРА НА ГОДИНАТА ИЗДАНИЕ Софтвер Warner Bros Entertainment Inc Развиен од Rocksteady Studios Развиен за објавено на macOS од Feral Interactive Ltd Авторски права на Unreal Engine1998-2019 Epic Games Inc Unreal Unreal Technology Powered by Unreal Technology Регистрирано лого за заштитни знаци E. Користи Scaleform GFx 2019 Scaleform Corporation Powered Wwise2006 - 2019 Audiokinetic Inc Сите права се задржани Mac macOS се заштитни знаци Apple Inc регистрирани во САД други земји Логото Feral Feral се заштитни знаци Feral Interactive Ltd Други заштитни знаци сопственост на авторските права на нивните соодветни сопственици BATMAN сите елементи се поврзани со нивните карактери заштитни знаци DC Comics WB GAMES LOGO WBIE LOGO WB SHIELD & Warner Bros Entertainment Inc s19

Целосни спецификации
Издавач Feral Interactive
Страница на издавачи http://www.feralinteractive.com
Датум на издавање 2019-06-26
Датум на додавање 2019-06-26
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 1.2.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS 10.14 or later
Цена $19.99
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 698

Comments:

Најпопуларни