Aurora Player for Mac

Aurora Player for Mac 1.0.2

Mac / Stefan Van Damme / 13 / Целосни спецификации
Опис

Аурора плеер за Mac - мултиформен видео плеер со уникатен пресврт

Дали сте уморни од гледање на вашите омилени видеа на истиот стар досаден видео плеер? Дали сакате да додадете возбуда и уникатност во вашето искуство со гледање видео? Не гледајте подалеку од Aurora Player за Mac, мултиформниот видео плеер кој додава сјај околу плеерот што се совпаѓа со содржината на видеото.

Aurora Player е софтвер за забава дизајниран и дизајниран од темел за Mac OS X Yosemite и Mac OS X El Capitan. Поддржува различни типови датотеки, вклучувајќи avi, m4v, mov, mp4, mpeg, mpg. Со својата единствена карактеристика за додавање сјај околу плеерот што одговара на содржината на видеото што се репродуцира, Aurora Player обезбедува нов начин на забава за уживање во вашите омилени видеа.

Идејата зад Aurora Player доаѓа од една од најпопуларните екстензии на прелистувачот наречена Turn Off The Lights. Оваа екстензија затемнува сè во заднина за да можете да уживате во гледањето видеа без никакво одвлекување. Turn Off The Lights е достапно во галеријата со екстензии на Safari El Capitan.

Со уникатниот сет на функции на Aurora Player и компатибилноста со повеќе типови датотеки, лесно е да се види зошто стана толку популарен избор меѓу корисниците кои бараат нешто различно кога станува збор за нивните потреби за софтвер за забава.

Карактеристики:

- Поддршка за видео со повеќе форми: Aurora Player поддржува различни типови датотеки, вклучувајќи avi, m4v, mov, mp4, mpeg и mpg.

- Единствена карактеристика на сјај: апликацијата додава сјај околу својот плеер што се совпаѓа со содржината што се репродуцира.

- Специфично дизајниран за Mac OS X Yosemite и El Capitan: Инженерски дизајниран од нула специјално за овие два оперативни системи.

- Лесен за користење интерфејс: Едноставниот интерфејс го олеснува користењето на оваа апликација дури и за почетниците.

- Достапен е бесплатен пробен период: Обидете се пред да купите! Преземете ја нашата бесплатна пробна верзија денес!

Компатибилност:

Aurora Player е компатибилен и со Mac OS X Yosemite (10.10) и со El Capitan (10.11). Потребна е најмалку 2GB RAM на вашиот систем заедно со 200MB слободен простор на дискот.

Инсталација:

Инсталирањето на Aurora Player е едноставно! Само преземете го нашиот пакет за инсталирање од нашата веб-локација или преку App Store на вашиот Mac уред, а потоа следете ги упатствата дадени од волшебникот за инсталатер.

Кориснички интерфејс:

Корисничкиот интерфејс на Aurora Players е едноставен, но елегантен што го прави лесен дури и за почетниците да ја користат оваа апликација без никакви проблеми или забуни. Сите контроли се лесно достапни преку копчињата лоцирани на долниот дел додека се репродуцираат какви било медиумски датотеки користејќи ја оваа апликација

Заклучок:

Како заклучок, Aurora Players нуди возбудлив нов начин за гледање видеа на вашиот Mac уред. Неговите уникатни карактеристики како поддршка за повеќе форми, ефектот на сјај го прават да се издвојува меѓу другите играчи достапни на пазарот. Со својата компатибилност со повеќе оперативни системи, дефинитивно вреди да се даде Пробајте ја оваа апликација ако барате нешто различно кога станува збор за потребите на софтверот за забава. Па зошто да чекате? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Stefan Van Damme
Страница на издавачи https://www.turnoffthelights.com/mobile.html
Датум на издавање 2015-12-07
Датум на додавање 2015-12-06
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11
Барања None
Цена $24.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13

Comments:

Најпопуларни