Subtitle Edit Pro-Video Editor for Mac

Subtitle Edit Pro-Video Editor for Mac 3.2.8

Опис

Дали барате моќен и лесен за користење уредувач на преводи за вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Уредување на титл Про-видео уредник. Овој разновиден софтвер е дизајниран да ви помогне да ги уредувате и приспособувате датотеките со преводи во различни формати, вклучувајќи SRT, ASS и SSA.

Со Subtitle Edit Pro-Video Editor, можете лесно да додавате текст во вашите видео датотеки, а потоа да ја уредувате и зачувате добиената датотека со преводи. Апликацијата има интуитивен интерфејс за временска линија што ви овозможува лесно да го прилагодите времето на вашите преводи. Можете исто така да го прилагодите изгледот на вашите преводи со менување на нивната боја, големина, фонт, сенка и позиција.

Една од клучните придобивки од користењето на Про-видео уредувачот за уредување преводи е неговата поддршка за повеќе формати на титлови. Без разлика дали работите со SRT-датотеки или посложени ASS или SSA формати, овој софтвер ве покрива. И со неговите моќни алатки за уредување и можностите за прегледување во реално време, никогаш не било полесно да се создаваат преводи со професионален квалитет за вашите видеа.

Покрај неговите основни функции за уредување, Уредувачот на титлови за про-видео, исто така, вклучува голем број напредни функции што го прават уште покорисен за моќните корисници. На пример:

Приспособливо форматирање на текст: Со поддршка за прилагодени фонтови, бои, сенки и позиции (SSA/ASS), овој софтвер ви дава целосна контрола врз тоа како изгледаат вашите преводи на екранот.

Уредување на временската линија: интерфејсот на временската линија го олеснува прецизното прилагодување на времето на секој поединечен титл во однос на остатокот од вашата видео содржина.

Управување со листа на титли: Лесно управувајте со сите аспекти поврзани со секој поединечен титл во еден приказ на список

Опции за извоз: опциите за извоз вклучуваат извоз како SRT формат или извоз како SSA/ASS формат

Функционалност за враќање/повторување: Никогаш не грижете се повторно да правите грешки - едноставно користете ја функционалноста за враќање/повторување вградена во овој софтвер!

Функционалност за зачувување/отвори на проектот: зачувувајте ги проектите за да можат подоцна да се отвораат без да морате секој пат да започнувате од нула

Севкупно, Subtitile Edit Pro- Video Editor е одличен избор доколку барате сигурна алатка која ќе ви помогне да го рационализирате работниот тек на титлување, истовремено обезбедувајќи многу опции за прилагодување на патот. Па зошто да чекаме? Преземете го титл Измени Про- Видео уредувач денес!

Целосни спецификации
Издавач DFAV TEAM
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/dfav-team/id975152104?mt=12
Датум на издавање 2019-06-27
Датум на додавање 2019-06-27
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 3.2.8
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.7 or later, 64-bit processor
Цена $9.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 33

Comments:

Најпопуларни