Red Crucible: Reloaded for Mac

Red Crucible: Reloaded for Mac 1.4.1p17

Mac / Rocketeer Games / 46 / Целосни спецификации
Опис

Red Crucible: Reloaded for Mac е игра полна со акција која ќе ве држи на работ од вашето седиште. Со напредно оружје и возила, можете да доминирате на бојното поле и да излезете како победници. Без разлика дали играте со пријателите или се натпреварувате со играчи од целиот свет, оваа игра нуди возбудливо искуство што ќе ве натера да сакате повеќе.

Режими на игра

Red Crucible: Reloaded за Mac нуди четири различни начини на игра за избор:

1. Team Deathmatch - Во овој режим, два тима се борат за да видат кој може да добие најмногу убиства пред да истече времето.

2. Напади и брани - Еден тим мора да брани одредена локација додека другиот тим се обидува да ја фати.

3. Територии - Тимовите мора да фатат и држат различни локации на мапата за да заработат поени.

4. Frontlines - Овој режим е сличен на територии, но со пресврт; секој тим има база што мора да ја заштити додека се обидува да ја освои базата на својот противник.

Уникатни средини

Играта содржи 10 уникатни средини дизајнирани за пешадија, возила и воздушна борба. Секоја средина има свои предизвици и пречки кои играчите мора да ги надминат за да успеат.

Интегрирана продавница

Red Crucible: Reloaded for Mac вклучува интегрирана продавница каде играчите можат да купуваат ставки во апликацијата, како што се оружје и опрема, користејќи вистински пари или почести заработени за време на играта.

Минимални барања

За играње Red Crucible: Reloaded for Mac, на вашиот компјутер му треба најмалку графичка картичка Intel GMA 950 или подобра.

Напредно оружје и возила

Еден од најважните моменти на Red Crucible: Reloaded for Mac е неговиот избор на напредни оружја и возила. Од јуришни пушки до ракетни фрлачи, има многу достапни опции во зависност од вашиот стил на игра. Возилата се движат од тенкови и хеликоптери до чамци и џипови - сите опремени со смртоносно оружје!

Конкурентна игра

Без разлика дали играте со пријателите или се натпреварувате со непознати онлајн, Red Crucible: Reloaded за Mac нуди конкурентна игра која ќе ве држи ангажирани со часови. Со до 18 играчи по натпревар, секогаш има некој нов да предизвика!

Валутен систем во играта

Играчите заработуваат почесни поени за време на играта што може да се користат за отклучување на дополнително оружје и опрема без да мора да трошат вистински пари во интегрираната продавница.

Заклучок:

Севкупно, Red Crucible: Reloaded за Mac е возбудлива игра која нуди многу опции за игра полна со акција, заедно со напредни избори за оружје, почнувајќи од јуришни пушки до ракетни фрлачи! Конкурентната природа го прави совршен, без разлика дали играте сами или против други онлајн - па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач Rocketeer Games
Страница на издавачи http://www.rocketeergames.com/aX-Raven_news.html
Датум на издавање 2019-06-27
Датум на додавање 2019-06-27
Категорија Игри
Под категорија Симулација
Верзија 1.4.1p17
Барања за ОС Mac
Барања OS X 10.4.0 or later, 64-bit processor
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 46

Comments:

Најпопуларни