Grand Piano Keys for Mac

Grand Piano Keys for Mac 2.1.3

Опис

Големи копчиња за пијано за Mac: Врвен симулатор за пијано

Дали барате симулатор за пијано кој може да ви помогне да ги подобрите вашите вештини за пијано? Не гледајте подалеку од Grand Piano Keys за Mac! Овој софтвер е дизајниран да симулира вистинска клавијатура на пијано, овозможувајќи ви да вежбате и тренирате свирење на пијано во удобноста на вашиот дом.

Поддршка за MIDI тастатура

Една од најдобрите карактеристики на Grand Piano Keys е неговата поддршка за MIDI тастатура. Едноставно поврзете ја вашата MIDI тастатура и започнете со репродукција - не се потребни дополнителни поставки. Ова го прави лесен за користење со кој било уред компатибилен со MIDI, без разлика дали се работи за дигитален пијано или едноставен USB контролер.

Научете акорди

Ако само што почнувате со пијано, учењето акорди може да биде еден од најпредизвикувачките аспекти. Но, со Grand Piano Keys, тоа е полесно од кога било досега. Изберете акорд од списокот и таа ќе биде означена на тастатурата, со што ќе можете лесно да видите кои копчиња треба да ги притиснете.

Играјте песни

Откако ќе совладате некои основни акорди, зошто да не се обидете да свирите некои песни? Со Grand Piano Keys, можете да избирате од класични мелодии и модерни песни. Едноставно изберете песна и следете ги означените копчиња на тастатурата - за кратко време, ќе играте како професионалец!

Прилагодливи звуци

Се разбира, нема две пијана кои звучат сосема слично – затоа Grand Piano Keys нуди обемна колекција на инструменти за дотерување на вашиот звук. Без разлика дали претпочитате светли или меки тонови, тука има нешто за секого.

Совршен за почетници и за професионалци

Без разлика дали штотуку почнувате со пијано или веќе сте искусен играч кој сака да го прошири вашиот репертоар, Grand Piano Keys има што да им понуди на сите. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции како поддршка за MIDI и прилагодливи звуци, овој софтвер сигурно ќе стане основна алатка во арсеналот на секој пијанист.

Па што чекаш? Преземете ги Grand Piano Keys денес и почнете да вежбате!

Целосни спецификации
Издавач Music Breath
Страница на издавачи http://musicbreath.com/
Датум на издавање 2019-06-27
Датум на додавање 2019-06-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 2.1.3
Барања за ОС Mac
Барања OS X 10.10 or later, 64-bit processor
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 22

Comments:

Најпопуларни