Express Burn Disc Burning Free for Mac

Express Burn Disc Burning Free for Mac 6.01

Опис

Express Burn Free Software Burning Disc за Mac е моќна и ефикасна алатка која ви овозможува да снимате аудио, видео или датотеки со податоци на CD, DVD или Blu-Ray диск. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да заштедите време со неговите способности за ултра брзо горење. Со својот кориснички интерфејс и практични функции за влечење и спуштање, Express Burn Free за Mac му олеснува на секој да создава висококвалитетни дискови брзо.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер е неговиот аудио CD режач. Аудиото снимено со директно дигитално снимање обезбедува одржување на совршен квалитет на звукот во текот на процесот на снимање. Можете да влечете и испуштате повеќе датотеки одеднаш директно во Express Burn Free за Mac и да креирате MP3 ЦД-а или аудио ЦД-а за традиционалните ЦД-плеери. Режачот за аудио ЦД поддржува широк опсег на аудио формати, вклучувајќи wav, mp3, wma, ogg, flac и многу повеќе. Можете исто така да ја нормализирате јачината на звукот на звукот и да ја приспособите паузата помеѓу песните кога се снима аудио CD.

Друга напредна карактеристика на Express Burn Free за Mac се можностите за пишување на видео ДВД и снимање на Blu-ray. Видео-датотеките се рекодираат за стандардни филмски дискови што обезбедува висококвалитетна репродукција на кој било уред. Снимањето видео поддржува avi, mpg, vob, wmv, mp4 ogm и сите видео формати со кодек базиран на DirectShow што го олеснува снимањето на вашите омилени видеа на DVD или Blu-ray дискови.

Со екраните на менито на шаблоните на Express Burn Free и копчињата за пишување ДВД, можете лесно да креирате менија со професионален изглед што ќе ја импресионираат вашата публика секогаш кога ќе ги гледа вашите видеа на нивните ТВ уреди! Можете исто така да управувате со поглавјата на дисковите DVD/Blu-ray, како и да избирате помеѓу широк екран или стандардни формати кога снимате видеа на овие типови медиуми.

За оние на кои им треба резервни решенија Функцијата за пишување на податоци CD/DVD/Blu-Ray е корисна! Совршено е ако сакате брзо да креирате резервни дискови без да се грижите за губење важни податоци поради дефект на хардверот или други проблеми што може да се појават неочекувано при редовна употреба.

Софтверот за бесплатно снимање на дискови Express Burn нуди три различни типови опции за пишување дискови со податоци: ISO/Joliet UDF Hybrid што значи дека корисниците имаат целосна контрола врз тоа како нивните податоци се запишуваат на секој тип на диск во зависност од тоа што им треба во секој даден момент!

ISO режачот ќе снима ISO слики директно на дискот додека создава ISO-датотеки покрај нивното снимање, така што корисниците секогаш имаат пристап до резервните копии секогаш кога е потребно! И, конечно, снимајте Blu-ray податоци/видео дискови користејќи го и овој неверојатен софтвер!

Како заклучок, Express Burn Disc Burning Software обезбедува одлично решение без разлика дали барате само основна функционалност како создавање едноставни музички ЦД-а од MP3 сè до напредни функции како што се пишување на комплетни решенија за резервни копии на ДВД/Blu-ray со користење на различни видови медиуми достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2019-06-27
Датум на додавање 2019-06-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 6.01
Барања за ОС Mac
Барања OS X 10.6.6 or later
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 106

Comments:

Најпопуларни