Metronome X for Mac

Metronome X for Mac 1.2.0

Mac / Rinoy Pazhekattu / 23 / Целосни спецификации
Опис

Metronome X за Mac: Крајната алатка за музичари

Дали сте музичар во потрага по совршена апликација за метроном? Не гледајте подалеку од Metronome X. Оваа разновидна и точна апликација е најдобриот избор за музичарите насекаде, нудејќи широк спектар на корисни и уникатни поставки кои ќе ви помогнат да го усовршите времето.

Со Metronome X, можете да го поставите вашето темпо од 30 до 1040 BPM (со поделби), давајќи ви целосна контрола врз вашиот ритам. И со неговата функција за анимација за броење, ќе имате визуелна индикација за темпото што го олеснува одржувањето на ритамот.

Но, тоа е само почеток. Metronome X нуди и 28 различни временски потписи и 12 различни поделби за секој временски потпис, така што без разлика каква музика свирите, оваа апликација ве покрива. Можете дури и да ги акцентирате или исклучите отчукувањата по потреба за да создадете совршен звук.

А кога станува збор за прецизноста, Metronome X не е заостанат. Со својата точност од 10 микросекунди со брзина на примерок од 96 kHz, оваа апликација гарантира дека вашето време е секогаш точно.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - пробајте го Metronome X денес и видете зошто таа брзо станува најприменлива апликација за метроном за музичари ширум светот. И ако сте во движење или претпочитате да го користите вашиот iPhone наместо вашиот Mac компјутер, не грижете се - имаме достапна и верзија на iPhone!

Карактеристики:

- Темпото се протега од 30 до 1040 BPM (со поделби)

- Анимацијата со броење обезбедува визуелна индикација за темпото

- Нуди 28 различни временски потписи

- Вклучува 12 различни поделби за секој патен потпис

- Акцентирајте или исклучете ги отчукувањата по потреба

- Обезбедува неспоредлива точност со својата прецизност од 10 микросекунди со брзина на примерок од 96 kHz.

- Достапно и на Mac компјутери и на iPhone

Зошто да изберете Metronome X?

Има многу метрономи таму - па зошто да го изберете Метрономот X? Еве само неколку причини:

1) Разновидност: Со својот широк опсег на поставки и функции, MetronomeX може да се приспособи за да одговара на потребите на секој музичар. Не е важно дали свирите класична музика или хеви метал; оваа апликација има сè што ви е потребно за да го одржувате вашиот тајминг совршено синхронизиран.

2) Прецизност: кога станува збор за музиката, времето е сè. И со MetromoneX, можете да бидете сигурни дека вашето време секогаш ќе биде прецизно. Со брзина од 10 микросекунди на примерок од 96 kHz, ова е најпрецизното метроно достапно на пазарот денес.

3) Лесно за користење: и покрај сите напредни функции, MetromoneX е неверојатно лесен.

4) Достапност: без разлика дали користите Маккомпјутер или Телефон, МетромонХ има прекриено. Можете да го користите на вашиот десктоп компјутер додека вежбате метотоорониуриТелефон за време на проба или изведба на гото.

Заклучок:

In conclusion,MetromoneXforMacistheultimate toolformusicianslookingforaperfectmetrnomeapp.Withitsversatilityandaccuracy,itprovidesallthefeaturesneededtomake surethatyourtimingisperfectlyin-syncwiththemusic.Andwithitsuser-friendlyinterface,it'seasytouseforallmusiciansregardlessiftheyarebeginnersorexperts.So,giveMetromoneXa trytodayandseewhyitisquicklybecomingthemostpopularmetrnomeapponthemarkettoday!

Целосни спецификации
Издавач Rinoy Pazhekattu
Страница на издавачи
Датум на издавање 2019-06-27
Датум на додавање 2019-06-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 1.2.0
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.11 or later, 64-bit processor
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 23

Comments:

Најпопуларни