FotoJet Designer Lite for Mac

FotoJet Designer Lite for Mac 1.1.8

Mac / PearlMountain Technology / 16 / Целосни спецификации
Опис

FotoJet Designer Lite за Mac е моќна, но лесна за употреба апликација за графички дизајн која ви овозможува да креирате прекрасни дизајни за неколку секунди. Без разлика дали сте почетник во дизајнот или искусен дизајнер, FotoJet Designer има се што ви треба за да креирате графика со професионален квалитет.

Со преку 300 шаблони и илјадници ресурси, FotoJet Designer го олеснува создавањето уникатни дизајни за графики, картички, покани, постери, флаери и банери на социјалните мрежи. Апликацијата ги опфаќа скоро сите графички шаблони за социјални медиуми, вклучително и насловна/објава на Facebook, уметност/слика на канал на YouTube, насловна страница на Google+, наслов на Twitter, банер на Tumblr и многу повеќе.

Добро дизајнираните шаблони за картички, покани, лого на флаер за постер на Фејсбук Рекламна табла и корица на списанија го олеснуваат секој да започне со дизајнирање. Со над 50 текстуални фонтови и 15+ претходно поставени стилови на текст што може да се применат со еден клик, заедно со 400+ претходно поставени слики од клипарт за избор и 70+ претходно поставени линии и форми, можностите се бескрајни.

FotoJet Designer исто така ви овозможува слободно да ги персонализирате вашите дизајни со уредување на вашите фотографии според вашите барања. Можете да ги исечете фотографиите за да го прикажете точниот дел што го сакате или да примените популарни фото-ефекти како црно-бели или ефекти на тонот на сепија што ги прават извонредни. Практичните алатки за уредување текст ви овозможуваат да поставите ефект на боја во стилот на големината на фонтот на текстот итн., да го преместите ротирањето на големината на кој било елемент според барањата, да изберете повеќе елементи брзо да уредувате покорисни алатки кои ви помагаат да дизајнирате со лесно управување со слоеви, поништување/повторување автоматско залепување итн.

Откако вашиот дизајн е завршен, зачувајте го како слика JPG или PNG, лесно споделете го на Facebook Twitter Pinterest Tumblr или на други платформи за социјални медиуми!

Севкупно FotoJet Designer Lite за Mac е одличен избор ако барате лесна за употреба апликација за графички дизајн која нуди многу функции по прифатлива цена. Без разлика дали креирате графика за лична употреба или за деловни цели, овој софтвер ќе ви помогне да ги претворите вашите дизајни од обични во извонредни за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач PearlMountain Technology
Страница на издавачи http://www.pearlmountainsoft.com/
Датум на издавање 2019-06-27
Датум на додавање 2019-06-27
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 1.1.8
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.9.0 or later, 64-bit processor
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16

Comments:

Најпопуларни