Tiny PDF Editor - PDF Signer for Mac

Tiny PDF Editor - PDF Signer for Mac 1.3.6

Опис

Tiny PDF Editor - PDF Signer for Mac е моќен софтвер за продуктивност кој им овозможува на корисниците лесно да пополнуваат скенирани верзии на pdf формулари и да потпишуваат договори и договори за pdf. Овој софтвер е совршен за поединци кои често работат со PDF документи и имаат потреба од сигурна алатка која ќе им помогне да ги уредуваат, коментираат и потпишуваат овие датотеки.

Со Tiny PDF Editor, можете да отворите кој било PDF документ на вашиот Mac компјутер и да пишувате на него користејќи ги вградените алатки за уредување. Можете исто така да пополните секаков вид документ од формуларот, да внесете графика или слики, да ставите потпис на документот користејќи датотека со слика или со чкртање со глувчето или таблетот.

Една од истакнатите карактеристики на Tiny PDF Editor е неговата леснотија на користење. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, што им го олеснува навигацијата дури и на почетниците низ различните достапни алатки за уредување. Дополнително, овој софтвер поддржува функционалност Врати/Повтори, како и Проверка на правопис што гарантира дека можете да правите промени без да се грижите дека ќе направите грешки.

Корисниците го пофалија Tiny PDF Editor за неговата способност брзо и лесно да вметне слика од нивниот потпис во документите. Самата оваа функција ја прави неопходна алатка за секој кој треба редовно да потпишува дигитални документи.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со сите типови Mac компјутери кои работат со macOS 10.7 или понови верзии. Без разлика дали користите iMac, MacBook Pro или MacBook Air – Tiny PDF Editor ќе работи беспрекорно на вашиот уред.

Во однос на поддршката за клиентите, Tiny PDF Editor нуди поддршка за е-пошта преку [email protected] што значи дека ако некогаш наидете на какви било проблеми додека го користите овој софтвер - помошта ви е далеку!

Генерално, ако барате сигурна алатка за продуктивност што ќе ви овозможи брзо и лесно да уредувате и потпишувате pdf документи - тогаш не гледајте подалеку од Tiny PDF Editor -PDF Signer for Mac!

Целосни спецификации
Издавач O4Soft
Страница на издавачи http://mp3downloader.github.io/tiny-pdf-editor.html
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 1.3.6
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.6 or later, 64-bit processor
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 184

Comments:

Најпопуларни