Mixed In Key Mashup for Mac

Mixed In Key Mashup for Mac 2.5.1

Опис

Mixed In Key Mashup за Mac е моќен софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува лесно да креирате свои уникатни музички спотови. Овој софтвер е дел од апликациите „Истражи ја својата креативност“ препорачани од Apple, а исто така беше избран како Избор на уредниците на App Store во март 2014 година.

Со Mixed In Key Mashup, можете да земете две или повеќе песни и беспрекорно да ги споите за да создадете нова песна што звучи како да е професионално произведена. Софтверот користи напредна технологија за совпаѓање на ритам за да се осигура дека вашите машупови се совршено синхронизирани, така што нема да морате да се грижите за какви било непријатни транзиции или моменти без отчукувања.

Една од најдобрите работи за Mixed In Key Mashup е колку е лесно да се користи. Дури и ако немате претходно искуство со музичка продукција или диџејство, можете да започнете да создавате свои машупови во рок од неколку минути по инсталирањето на софтверот. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, со сите алатки и функции што ви се потребни веднаш на дофат на раката.

За да започнете со Mixed In Key Mashup, едноставно повлечете и пуштете ги избраните песни во интерфејсот на софтверот. Потоа можете да го користите приказот на брановидни форми за визуелно да ги усогласите отчукувањата на секоја песна и да го прилагодите нивното темпо по потреба. Откако сè ќе се синхронизира, можете да започнете да експериментирате со различни комбинации на циклуси, примероци, ефекти и други елементи додека не најдете звук кој работи за вас.

Mixed In Key Mashup доаѓа и со низа вградени ефекти кои ви дозволуваат да додадете длабочина и текстура на вашите песни. Тие вклучуваат филтри, одложувања, ревербови, фланџери, фајзери, EQ, компресори - сè што ви е потребно за да им дадете професионален полирање на вашите mashup.

Друга одлична карактеристика на Mixed In Key Mashup е неговата способност да извезува песни во висококвалитетни формати како што се WAV или AIFF. Ова значи дека штом ќе создадете убиствен спој користејќи го овој софтвер на вашиот Mac компјутер (или лаптоп), лесно е да го споделите онлајн или да го репродуцирате на забави без да го жртвувате квалитетот на звукот.

Генерално, Mixed In Key Mashup за Mac нуди одличен начин за сите заинтересирани за музичка продукција или диџеј да ја истражуваат својата креативност и да направат нешто навистина уникатно. Апликацијата е специјално дизајнирана за оние кои сакаат лесна за употреба алатка која обезбедува професионални резултати брзо и ефикасно .Со својот интуитивен интерфејс и напредна технологија за совпаѓање ритам, MixedInKeyMashup претставува одлична опција и за почетници и за искусни корисници. Па зошто да не пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач Mixed In Key
Страница на издавачи http://www.mixedinkey.com
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 2.5.1
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.9.0 or later, 64-bit processor
Цена $39.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 127

Comments:

Најпопуларни