Any Video Converter Pro for Mac

Any Video Converter Pro for Mac 2.0.1

Опис

Any Video Converter Pro за Mac е моќен и разноврсен софтвер кој нуди сеопфатен сет на алатки за видео конверзија, уредување, преземање и рипирање на ДВД. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, овој софтвер е идеален избор и за почетниците и за професионалните корисници кои сакаат да конвертираат видеа во различни формати или да извлечат аудио од видеата.

Овој софтвер поддржува широк спектар на видео формати, вклучувајќи MP4, AVI, WMV, MOV, MPEG-1/2/4, FLV, 3GP и повеќе. Исто така, ви овозможува да конвертирате видеа во популарни уреди како што се iPhone/iPad/iPod Touch/Apple TV/Samsung Galaxy S9/S8/S7/Note 8/Huawei Mate 10/P10/Mate 9/Mate 8/Xiaomi Redmi Note 5 Pro /Mi A1/LG V30/G6/G5/V20/Q6/Stylo3/Fortune/K20/X Power/ZTE Blade X Max/ZMax Pro/Axon M/Nubia Z17 mini итн.

Една од истакнатите карактеристики на Any Video Converter Pro за Mac е неговата способност да презема онлајн видеа од популарни веб-локации како YouTube, Vimeo, Facebook и многу повеќе. Можете едноставно да го копирате URL-то на видеото што сакате да го преземете и да го залепите во софтверот. Програмата автоматски ќе ја открие видео-датотеката и ќе започне да ја презема во посакуваниот формат.

Покрај неговите можности за конверзија, Any Video Converter Pro за Mac вклучува и вграден уредувач кој ви овозможува да скратувате/сечете/делите/спојувате видеа или да додавате водени жигови/титлови/ефекти/аудио траки пред да ги конвертирате. Овој уредник богат со функции им олеснува на корисниците без претходно искуство во уредување видео.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност за рипирање ДВД што ви овозможува да рипувате ДВД-а во различни формати како MP4/H264/MPEG-4 AVC/MOV/MKV/AVI/WebM итн., за да можете да ги гледате на вашиот компјутер или мобилен уред без никакви ограничувања.

Севкупно, Any Video Converter Pro за Mac е одлично решение сè-во-едно кое обезбедува се што ви треба кога станува збор за конвертирање/уредување/преземање видеа или рипување на ДВД-а на вашиот Mac компјутер. Неговиот интуитивен интерфејс во комбинација со напредните функции го прави еден од најдобрите избори достапни на денешниот пазар.

Клучни карактеристики:

• Конвертирање видеа: Конвертирајте ги сите видови видео формати вклучувајќи HD и SD.

• Преземајте онлајн видеа: Преземете видеа со онлајн стриминг од YouTube/Facebook/Vimeo/Niconico/Dailymotion итн.

• Уредување видеа: скрати/отсекување/ротирање/додавање воден печат/превод/ефекти/Аудио песна.

• Рипувајте ДВД-а: Рипувајте ги ДВД филмовите во различни формати како MP4/H264/MPEG-4 AVC/MOV/MKV/AVI/WebM итн.

• Уреди за поддршка: Конвертирајте видеа/ДВД-а што директно се репродуцираат на iPhone/iPad/iPod Touch/Apple TV/Samsung Galaxy S9/S8/S7/Note 8/Huawei Mate 10/P10/Mate 9/Xiaomi Redmi Note5Pro/LG V30/G6/ G5/V20/Q6/Stylo3/Fortune/K20/X Power/ZTE Blade X Max/ZMaxPro/Axon M/Nubia Z17 mini итн.

• Висококвалитетен излез и брза брзина на конверзија

• Кориснички интерфејс

Системски барања:

Mac OS X v10.7 - macOS Mojave (64-битен)

Заклучок:

Секој Video Converter Pro за Mac е одличен избор ако барате решение се-во-едно кое обезбедува се што е потребно кога станува збор за конвертирање/уредување/преземање видеа или рипување на ДВД-а на вашиот Mac компјутер. Неговиот интуитивен интерфејс во комбинација со напредните функции го прави еден од најдобрите избори достапни на денешниот пазар по непобедлива цена!

Целосни спецификации
Издавач AnvSoft
Страница на издавачи http://www.anvsoft.com
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 2.0.1
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.7.5 or later, 64-bit processor
Цена $9.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments:

Најпопуларни