WonTube Free Video Converter for Mac

WonTube Free Video Converter for Mac 2.0.6

Mac / Wondershare Software / 119 / Целосни спецификации
Опис

WonTube Free Video Converter for Mac е моќна и лесна за употреба алатка за конверзија на видео која ви овозможува да ги конвертирате вашите омилени филмови за уживање на вашиот iPad, iPhone, iPod или Apple TV. Овој софтвер е дизајниран за љубителите на медиуми кои сакаат да ја ослободат својата забава со конвертирање видеа во различни формати кои се компатибилни со различни уреди.

Најдобриот дел за бесплатниот видео конвертор WonTube е тоа што е потполно бесплатен! Не треба да плаќате ништо за да го користите овој софтвер и тој е достапен засекогаш. Со поддршка за над 20 формати за најжешките уреди, можете лесно да конвертирате која било видео датотека во формат што најдобро функционира за вас.

Една од клучните карактеристики на WonTube Free Video Converter е неговиот интерфејс за влечење и спуштање. Со само неколку кликања, можете да добиете висококвалитетни видеа што се совршени за вашиот уред. Без разлика дали користите iPhone, iPad, Apple TV или телефон со Android, овој софтвер ве опфати.

Повеќе формати, повеќе уреди!

WonTube Free Video Converter поддржува широк спектар на формати, вклучувајќи MP4, MOV, WMV, AVI и 3GP меѓу другите. Исто така, поддржува популарни уреди како што се iPhone, iPad, Apple TV2/3, PSP/PS4/PS3, Xbox 360 и Android Phone, така што без разлика кој уред имате, можете да уживате во омилените филмови во секое време и каде било.

Уживајте во MP3 музика насекаде!

Со WonTube Free Video Converter, можете лесно да извлекувате аудио од видео датотеки. Едноставно фрлете ги видео-датотеките во нашата програма и кликнете на копчето „Конвертирај“ и за кратко време тие ќе бидат подготвени за репродукција, што може да ја збогати вашата iTunes библиотека.

Едноставни алатки за уредување

WonTube Free Video Converter доаѓа со едноставни алатки за уредување како што се скратување, сечење, ротирање, додавање ефекти, прилагодување на јачината на звукот, додавање воден печат и титл што го олеснува прилагодувањето на вашите видеа според вашите преференции.

Едноставно и заштедува време!

Корисничкиот интерфејс на WonTube Free Video Converter гарантира дека дури и почетниците нема да губат време обидувајќи се да сфатат како функционира. Откако ќе се инсталира, земете ја оваа програма и започнете со конвертирање веднаш без потребни упатства.

Системски барања:

За да го стартувате WonTube Free Video Converter на MAC OS X 10.6 или понова верзија, потребен ви е најмалку Intel процесор од 1GHz или погоре, заедно со најмалку 512 MB RAM. Ако овие барања се исполнети, софтверот работи непречено без никакви проблеми.

Ако сакате повеќе функции...

Ако сакате повеќе функции како снимање на ДВД, копирање итн., треба да го проверите „Video Converter Ultimate“ од Wondershare. Тоа е најкомплетната функција досега понудена од Wondershare, а сега е во продажба!

Треба помош?

Ако има нешто друго за што можеме да помогнеме, ве молиме контактирајте со нас преку е-пошта [email protected] (пожелно) или посетете ја нашата веб-страница http://support.wondershare.com. Ќе се вратиме што е можно поскоро!

Во заклучок

Генерално, бесплатниот видео конвертор на WonTube е одличен избор ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за конверзија на видео. Со својата поддршка за повеќе формати/уреди, функцијата за извлекување аудио, едноставни алатки за уредување, кориснички интерфејс, тој нуди сè што е потребно за да го направи нивното забавно искуство подобро од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Wondershare Software
Страница на издавачи https://secure.avangate.com/affiliate.php?ACCOUNT=WONDERSS&AFFILIATE=9996&PATH=https%3A%2F%2Fwww.wondershare.com%2F
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 2.0.6
Барања за ОС Mac
Барања OS X 10.6.6 or later
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 119

Comments:

Најпопуларни