Pinball Arcade for Mac

Pinball Arcade for Mac 8.1.0

Mac / FarSight Studios / 64 / Целосни спецификации
Опис

Pinball Arcade за Mac е врвна игра за симулација на флипери која им нуди на играчите можност да искусат преку 30 вистински флипери во една апликација. Оваа игра е дизајнирана да обезбеди реално и сеопфатно искуство со игри што ќе ве забавува со часови.

Со Pinball Arcade, можете да уживате играјќи некои од најпознатите флиперски маси од Stern Pinball и Gottlieb. Играта содржи точни рекреации на класични маси на сите времиња како што се AC/DC, Ghostbusters, Mustang, Star Trek и многу други. Секој флипер, браник, звучен ефект и пиксел на дисплејот е макотрпно имитиран со неверојатни детали за да се осигура дека играчите ќе добијат автентично искуство со игри.

Една од најдобрите работи за Pinball Arcade е нејзината месечна функција за бесплатна маса. Бесплатната маса за овој месец е Last Action Hero - класична маса која ќе ве врати во времето со својот ретро дизајн и механиката на игра. Дополнително, ова ажурирање вклучува и нови табели како Big Buck Hunter и Whoa Nellie кои сигурно ќе ве држат ангажирани со часови.

Pinball Arcade доби одлични критики од критичарите ширум светот со IGN оцена со 9 од 10! Таа, исто така, беше наградена со G4TV за мобилна игра на годината - доказ за нејзината популарност меѓу гејмерите ширум светот.

Без разлика дали сте искусен флипер или штотуку почнувате, Pinball Arcade нуди по нешто за секого. Со своите интуитивни контроли и неверојатна графика, заедно со реалистичен физички мотор, го олеснуваат секој да ја земе и игра оваа игра.

Па што чекаш? Преземете го Pinball Arcade денес на вашиот Mac уред и почнете да ја доживувате возбудата од играње на некои од најголемите флиперчиња некогаш создадени!

Целосни спецификации
Издавач FarSight Studios
Страница на издавачи http://www.pinballarcade.com
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Игри
Под категорија Симулација
Верзија 8.1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.7 or later, 64-bit processor
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 64

Comments:

Најпопуларни