Karo Graph for Mac

Karo Graph for Mac 2.0.6

Опис

Karo Graph за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува да цртате како на милиметарска хартија. Со својот интуитивен интерфејс и флексибилни карактеристики, Karo Graph го олеснува создавањето на едноставна векторска уметност со линии, стрелки, кутии, симболи и текст брзо и лесно. Без разлика дали треба да креирате едноставни дијаграми, дијаграми на текови, технички цртежи или документација за кодови, Karo Graph ве опфати.

Со верзијата 2.0 на Karo Graph за Mac, апликацијата го воведува она што клиентите го бараа: Бои! Сега можете лесно да додадете боја на вашите дизајни. Дополнително, во апликацијата сега се достапни произволни линии со различна ширина на линии заедно со приспособливи симболи и линијари. Корисничкото искуство е, исто така, целосно редизајнирано што го олеснува користењето од кога било досега.

Една од највозбудливите нови функции во верзијата 2.0 е тоа што Karo Graph сега е оптимизиран за режим на цел екран, што значи дека корисниците можат да го искористат секој сантиметар од нивниот екран при креирањето на нивните дизајни. Оваа функција работи одлично и кога користите таблет за цртање!

Друга возбудлива карактеристика во верзијата 2.0 е способноста да се создаде Pixel Art! Оваа функција им овозможува на корисниците да создаваат слики со пиксели користејќи квадрати наместо кругови или други форми.

Извезувањето на вашите дизајни од Karo Graph не може да биде полесно! Можете да ја извезувате вашата работа како PDF (Формат за пренослив документ), EPS (Encapsulated Postscript), SVG (Scalable Vector Graphics) или TXT (Текст како ASCII уметност). Ова им дава на корисниците флексибилност кога ја споделуваат својата работа со други.

Севкупно, Karo Graph за Mac е одличен избор ако барате софтвер за продуктивност кој е лесен за користење, но доволно моќен за да се справи со сите ваши потреби за дизајн. Со своите флексибилни карактеристики и интуитивен интерфејс во комбинација со неговата способност за извоз на датотеки во повеќе формати го прават идеален избор за секој кој има потреба од сигурна алатка за создавање векторска графика на нивниот Mac компјутер!

Целосни спецификации
Издавач Tobias Stamm
Страница на издавачи http://manderc.com/apps/index.php
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 2.0.6
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.6 or later, 64-bit processor
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни