Learn Lightroom 4 Quickstart Free Edition for Mac

Learn Lightroom 4 Quickstart Free Edition for Mac

Опис

Дали барате моќен софтвер за дигитални фотографии што може да ви помогне да креирате прекрасни фотографии и лесно да управувате со нив? Не гледајте подалеку од Learn Lightroom 4 Quickstart Free Edition за Mac!

Овој софтвер е дизајниран да ве научи на сè што треба да знаете за Lightroom 4, од увоз и ретуширање на вашите фотографии до означување со GPS, создавање книги, печатење, создавање слајдови, веб галерии и многу повеќе. Со десет сеопфатни поглавја вклучени во апликацијата, овој софтвер е совршена алатка за учење за секој што сака да го совлада Lightroom 4.

Без разлика дали сте професионален фотограф или штотуку почнувате со дигитална фотографија, Learn Lightroom 4 Quickstart Free Edition за Mac има што да понуди. Првите три поглавја од апликацијата се достапни бесплатно, давајќи ви вкус за тоа што може да направи овој моќен софтвер.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер е неговиот кориснички интерфејс. Дури и ако никогаш порано не сте користеле Lightroom, ќе ви биде лесно да се движите низ сите различни модули и функции. И со видео упатства чекор-по-чекор вклучени во секое поглавје, лесно е да се следат и да се учи со ваше темпо.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - корисниците се радуваат на тоа колку е ефективна оваа апликација како алатка за учење. Еден рецензент пишува: „Неодамна потрошив 50 долари на онлајн курс за Lightroom 4. Оваа апликација го срами тој курс! Овие видеа се одлични и многу информативни“.

Па зошто да чекаме? Преземете го Learn Lightroom 4 Quickstart Free Edition за Mac денес и почнете да создавате прекрасни фотографии како професионалец!

Целосни спецификации
Издавач Photoserge.com
Страница на издавачи http://photoserge.com/apps/
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитални алатки за фотографии
Верзија
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.6.6 or later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments:

Најпопуларни