MoneyControl - Income and Expense tracker for Mac

MoneyControl - Income and Expense tracker for Mac 2.5

Mac / Priotecs IT GmbH / 15 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од постојано губење на трагата на вашите финансии? Дали сакате едноставна и интуитивна апликација за буџетска книга која може да ви помогне ефикасно да ги планирате и управувате вашите финансии? Не гледајте подалеку од MoneyControl, многу успешната апликација за буџетски книги за iPhone и iPad, сега достапна за Mac!

MoneyControl е софтвер за продуктивност дизајниран да им помогне на поединците да ги следат нивните приходи и расходи. Интерфејсот се одржува едноставен додека ги обезбедува сите карактеристики потребни за планирање и управување со финансиите. Со само неколку кликања, може да се внесат нови приходи и расходи, овозможувајќи им на корисниците да имаат преглед на нивните финансии за да престанат да ги доживуваат тие непријатни изненадувања на крајот на месецот.

Една клучна карактеристика што го издвојува MoneyControl од другите апликации за буџетирање е неговата способност автоматски да креира повторливи плаќања. Ова значи дека корисниците не треба да се грижат за рачно внесување плаќања секој месец; наместо тоа, тие можат да постават автоматски плаќања еднаш и да дозволат MoneyControl да се грижи за тоа од таму.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - обидете се пред да купите! Можете да преземете MoneyControl бесплатно од нашата веб-страница. Бесплатната верзија може да се користи неограничено време, но има максимално ограничување за записи месечно (20). Сепак, со едноставно купување во апликација што чини само 12,99 американски долари, ова ограничување може трајно да се отстрани.

Покрај оваа опција за купување, нудиме и екстензии за PDF извештаи и фотографии во записите како одделни набавки во апликација од 2,99 УСД кои се достапни откако прво ќе ги тестирате бесплатно.

И штом ќе ги направите вашите купувања во апликација, тие ќе бидат ваши засекогаш! Тие можат да се користат на СИТЕ ваши уреди со Mac OS X дури и откако ќе го обновите уредот.

Па зошто да чекаме? Ставете го MoneyControl на тест денес - уверени сме дека штом ќе го испробате, наскоро ќе сакате да го купите!

Целосни спецификации
Издавач Priotecs IT GmbH
Страница на издавачи http://www.mobiware.de/moneycontrol
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за лични финансии
Верзија 2.5
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.10 or later, 64-bit processor
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15

Comments:

Најпопуларни