WordPerfect WPDReader for Mac

WordPerfect WPDReader for Mac 2.1.0

Опис

Дали сте уморни од мака да ги отворите и читате датотеките WordPerfect WPD на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Enolsoft WordPerfect WPDReader, брзото и лесно решение за сите ваши потреби за гледање WPD.

Со Enolsoft WordPerfect WPDReader, можете брзо и лесно да ги отворате и прегледувате датотеките WordPerfect WPD на вашиот Mac. Без разлика дали работите со еден документ или голема колекција на датотеки, нашиот софтвер го олеснува пристапот до информациите што ви се потребни.

Но, тоа не е се – Enolsoft WordPerfect WPDReader нуди и низа моќни функции дизајнирани да ви помогнат да го извлечете максимумот од вашите документи. Со опциите за зумирање, одзумирање или ротирање, можете да го приспособите вашето искуство на гледање за да одговара на вашите потреби. И со достапните опции за прикажување на страници со единечна, континуирана и 2-нагоре, лесно е да го најдете распоредот што најдобро функционира за вас.

Но, што ако треба да ги споделите вашите документи со други кои немаат пристап до WordPerfect? Нема проблем – Enolsoft WordPerfect WPDReader исто така поддржува конверзија на WPD датотеки во PDF формат. Ова го олеснува споделувањето на вашите документи со секој кој има Mac или друг уред способен да чита PDF-датотеки.

И ако уредувањето е она што ви треба - ние го покриваме и тоа! Нашиот софтвер овозможува лесна конверзија на WordPerfect WPD-датотеки во RTFD/Text формат за понатамошно уредување. Плус, нашата функција за екстракција на слики им овозможува на корисниците да извлечат слики од нивните документи во формати JPEG, PNG, TIFF, BMP и GIF.

Најдобро од се? Не ви е потребен дополнителен софтвер инсталиран на вашиот Mac за да го користите Enolsoft WordPerfect WPDReader. Едноставно преземете го нашиот софтвер и почнете да го користите веднаш!

И ако пребарувањето низ големи количини текст е нешто што ја забавува продуктивноста - имаме одговор и за тоа! Нашата функција за пребарување на целосен текст им овозможува на корисниците брз пристап со пребарување низ целата текстуална содржина за неколку секунди!

Па зошто да чекаме? Искористете ги предностите сега додека трае нашата празнична распродажба! Само за ограничено време - набавете ја оваа неверојатна алатка за продуктивност по непобедлива цена!

Целосни спецификации
Издавач Enolsoft
Страница на издавачи http://www.enolsoft.com
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 2.1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.6 or later, 64-bit processor
Цена $3.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни