Mystery Case Files: Madame Fate (Full) for Mac

Mystery Case Files: Madame Fate (Full) for Mac

Опис

Mystery Case Files: Madame Fate (Full) за Mac е возбудлива игра која ве води на возбудлива авантура низ магичниот свет на Fate's Carnival. Како главен детектив, самата госпоѓа Фејт ве повика да ја истражите нејзината сопствена смрт, која таа ја предвидела на полноќ токму на овој ден. Вашата мисија е да го истражите карневалот и да го испрашувате секој чуден работник за да одредите каде се наоѓаат на полноќ.

Со својата волшебна приказна и фасцинантни ликови, Mystery Case Files: Madame Fate (Full) за Mac нуди часови забава за гејмерите од сите возрасти. Од Art the Carny до Луси, брадестата убавица, секој осомничен има мотив кој мора да се открие за да се реши мистеријата.

Една од најистакнатите карактеристики на оваа игра е нејзината неверојатна графика и извонредната игра. Волшебниот свет на карневалот на судбината оживува со живописни бои и сложени детали што ве носат во друго царство. Играта исто така вклучува предизвикувачки загатки и мини-игри кои ќе ги тестираат вашите детективски вештини и ќе ве задржат ангажирани во текот на целиот период.

Покрај волшебната игра, Mystery Case Files: Madame Fate (Full) за Mac, исто така, им нуди на играчите пристап до обемната библиотека на секојдневни игри на Big Fish Games. Со практично бескрајни опции достапни на компјутер, Mac, мобилни телефони или таблети, Big Fish Games е водечки глобален пазар каде гејмерите можат да откријат нови омилени во секое време и каде било.

За да останете во тек со сите работи поврзани со Big Fish Games, вклучувајќи нови изданија и промоции, следете не на Twitter @BigFishTwitter или станете обожавател на Facebook на www.facebook.com/bigfishgames

Севкупно, Mystery Case Files: Madame Fate (Full) за Mac е одличен избор за секој кој бара привлечна мистериозна игра со неверојатна графика и предизвикувачка игра. Без разлика дали сте искусен гејмер или штотуку започнувате во светот на обичните игри - овој наслов нема да ве разочара!

Целосни спецификации
Издавач Big Fish Games
Страница на издавачи http://www.bigfishgames.com
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.6.6 or later
Цена $6.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 20

Comments:

Најпопуларни