Video Converter Aimersoft for Mac

Video Converter Aimersoft for Mac 5.5.1

Mac / Aimersoft Studio / 15 / Целосни спецификации
Опис

Aimersoft Видео конвертор за Mac: Крајното решение за сите ваши потреби за конверзија на видео

Дали сте уморни да се борите со видео формати кои не се компатибилни со вашите уреди? Дали сакате да уживате во омилените филмови и ТВ серии на вашиот iPad, iPhone или Apple TV без никакви проблеми? Ако одговорот е да, тогаш Aimersoft Video Converter е совршено решение за вас.

Aimersoft Video Converter е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да конвертирате видеа во кој било формат додека зачувувате 100% квалитет. Без разлика дали се работи за HD или SD видеа, преземени или домашни видеа, Aimersoft Video Converter може да се справи со сите нив. Со своите напредни функции и интуитивен интерфејс, овој софтвер го прави брзо конверзија на видео.

Зошто да изберете Aimersoft Video Converter?

Постојат многу причини зошто Aimersoft Video Converter се издвојува од другите софтвери за видео конверзија на пазарот. Еве некои од клучните карактеристики што го прават крајното решение за сите ваши потреби за конверзија на видео:

1. Конвертирајте видеа/аудио во кој било формат

Aimersoft Video Converter поддржува широк опсег на влезни и излезни формати. Можете да конвертирате стандардни видеа како MP4, AVI (XviD), ASF, WMV, MPG, MPEG1/2/4, FLV, 3GP/2GPP/MOV (QuickTime), MKV и повеќе; HD видеа како HD MKV (H.264/MPEG-2), HD WMV (VC-1), MTS/M2TS (AVCHD/H.264), MOD/TOD (MPEG-2) итн.; аудио датотеки како MP3/WAV/WMA/M4A/AC3/AIFF/AAC/FLAC/Ogg итн.

Покрај тоа, можете да извлечете аудио од видео-датотеки, како и да преземате информации за метаподатоци за увезените филмови и ТВ-серии.

2.Конвертирај видеа во мобилни уреди

Со вградените поставки на Aimersoft, можете лесно да конвертирате која било видео датотека во формат што совршено се вклопува во вашите преносливи медиа плеери како што се iPhone 5S/C/5, iPod touch 5, iPad Air/iPad mini/iPad 4/New iPad итн. ., PSP, Xbox360, Galaxy III/Galaxy Note/Kindle Fire/Xbox One /Playstation 4/Zune/Sandisk/iRiver/Creative Zen/PMPs/паметни телефони/таблети итн.

3.Уредете ги и допрете ги вашите видеа

Со своите моќни алатки за уредување, Aimerosft им овозможува на корисниците да спојат повеќе клипови во една датотека, да ги отсечат несаканите делови од снимката и да ја ротираат доколку е потребно. Можете исто така да додавате водени жигови/титлови/аудио записи за слика/текст според личните преференци. Може да се прилагодат и нивоата на заситеност и контраст за да се подобрат визуелните ефекти.

4. Преземете и гледајте онлајн видеа со леснотија

Вградениот HD медиа плеер им овозможува на корисниците да гледаат преземени филмови без да инсталираат дополнителни кодеци или медиа плеери. локации.

5.Кориснички интерфејс и брзи брзини на конверзија

Корисничкиот интерфејс го олеснува користењето на овој софтвер дури и за почетниците. Со неговата функција за сериска обработка, немате да чекате долги часови само затоа што има премногу датотеки што чекаат на ред! Брзините на конверзија се молскавично брзи, така што нема потреба да се грижите за губење време на чекање наоколу!

Компатибилност:

Овој софтвер работи беспрекорно со OS X10.7 или понови верзии. Значи, без разлика дали користите постара верзија на Mac OS X или работите на најновата верзија, оваа апликација ќе работи совршено!

Поддршка за корисници:

Ако некогаш наидете на какви било проблеми додека го користите нашиот производ, не двоумете се да не контактирате преку е-пошта ([email protected]) или посетете ја нашата страница за поддршка (http://support.Aimerosft.com). Нашиот тим ќе се врати што е можно поскоро!

Заклучок:

Како заклучок, Aimerosft е едношалтерски систем кога доаѓа до конвертирање/уредување/симнување на онлајн содржина. Со своите напредни функции, кориснички интерфејс и брзи брзини на обработка, не е ни чудо зошто толку многу луѓе ја избираат оваа апликација пред другите! Па, што се чека? Преземете сега, започнете да уживате во беспрекорното искуство денес!

Целосни спецификации
Издавач Aimersoft Studio
Страница на издавачи http://www.aimersoft.com/mac-video-converter.html
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 5.5.1
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.7 or later
Цена $29.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15

Comments:

Најпопуларни