Super Vectorizer - Image to Vector Graphic for Mac

Super Vectorizer - Image to Vector Graphic for Mac 1.70

Опис

Super Vectorizer - Image to Vector Graphic за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да конвертирате растерски битмапи слики како JPEG, BMP и PNG во скалабилни векторски графики со само неколку кликања. Овој софтвер е дизајниран за корисници на Mac кои сакаат брзо и лесно да креираат висококвалитетни векторски датотеки од нивните слики.

Со Super Vectorizer, можете автоматски да следите висококвалитетни векторски датотеки од слики. Поддржува следење не само слики во боја и сиви тонови, туку и црно-бели. Силните точки на софтверот се точните траги на линиите и раздвојувањето на боите. Користи bezier криви за реплицирање на тркалезни рабови, што е суштинска карактеристика што не се среќава често во апликациите за векоризација во овој опсег на цени.

Една од најдобрите работи за Super Vectorizer е неговата леснотија на користење. Не ви се потребни посебни вештини или знаење за да го користите овој софтвер. Со само еден клик, можете да го започнете процесот на векторизација, што го прави совршен за почетници или професионалци кои сакаат брзо решение.

Софтверот поддржува до 32 бои и автоматско следење на слики во многу формати како што се JPG, BMP, PNG, GIF, PDF, PSD, PNT, RGB, ARW, BMPF, CUR, CRW, CR2, DNG, EPSF, EPSI, EPI, EPS,

EXR,FAX,FPIX,FAX,G3,HDR,JFX,JFAX,JPE,JFIF,JPF,MPO,NRW,PCT,PNTG,PNGF,QTI,RW2,RWL,TIFF,TGA,TARGA,...

Super Vectorizer нуди опции за векторизирање слики по раб или боја или сива боја. Можете да ја изберете опцијата што најмногу одговара на вашите потреби во зависност од видот на сликата со која работите.

Излезните формати поддржани од Super Vectorizer вклучуваат Ai (Adobe Illustrator), SVG (Scalable Vector Graphics), PDF (Portable Document Format). Овие формати се широко користени во апликации за графички дизајн како што се Adobe Illustrator или Inkscape.

Ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да ги конвертирате вашите растерски битмапи слики во скалабилни векторски графики брзо и прецизно, тогаш не гледајте подалеку од Super Vectorizer - Image во Vector Graphic за Mac!

Повратни информации:

Ги поздравуваме сите предлози за тоа како можеме дополнително да го подобриме нашиот производ! Ве молиме слободно контактирајте не на [email protected] ако има нешто што можеме да направиме подобро!

Целосни спецификации
Издавач XiuXia Yang
Страница на издавачи http://www.svgvector.com/vectorize-image-mac.html
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 1.70
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.6 or later, 64-bit processor
Цена $9.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни