Avalon Legends Solitaire for Mac

Avalon Legends Solitaire for Mac 1.01

Опис

Дали сте подготвени да тргнете на магично патување низ земјата на Авалон? Не гледајте подалеку од Avalon Legends Solitaire за Mac, врвната игра со пасијанс што ќе ве забавува со часови. Со својата заразна игра, неверојатна графика и предизвикувачки нивоа, оваа игра е совршена за секој кој сака игри со карти и авантура.

Во оваа игра, вие играте како друид кој мора да ја врати палубата на природата за да го спаси Авалон од уништување. За да го направите тоа, мора да патувате низ 200 уникатни нивоа и да собирате магични картички на патот. Овие картички се активираат преку моќна исцелителна магија која може да се отклучи само со нивно поставување во правилен редослед.

Но, немојте да се залажувате - ова не е вашата просечна игра со пасијанс. Покрај традиционалната игра за натрупување карти, Avalon Legends Solitaire, исто така, има огромни комбинации кои можат да го максимизираат мултипликаторот на вашиот резултат и да ви заработат бонус ставки во продавницата. Ќе треба да ги искористите сите ваши вештини и стратегија за да соберете вајлд-карти и да постигнете совршени резултати.

Со 12 напојувања достапни за купување во продавница и 13 награди кои чекаат да се отклучат, секогаш има нешто ново да се открие во Legends of Avalon Solitaire. Без разлика дали сте искусен играч на пасијанс или само барате нов забавен предизвик, оваа игра има по нешто за секого.

Па што чекаш? Преземете го Avalon Legends Solitaire денес и започнете го вашето патување низ магичната земја на Авалон!

Целосни спецификации
Издавач Anawiki Games
Страница на издавачи http://www.anawiki.com
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија 1.01
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.7.5 or later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни