PicLight Free - 55+ Amazing Lighting Effects to Enhance Photos for Mac

PicLight Free - 55+ Amazing Lighting Effects to Enhance Photos for Mac 1.0.3

Mac / PearlMountain Limited / 7 / Целосни спецификации
Опис

PicLight Free е моќна и лесна за употреба апликација за подобрување на фотографии која ви овозможува да ги трансформирате обичните фотографии во уметност. Со својот широк избор на светлосни ефекти, филтри и алатки за уредување, PicLight Free е совршена апликација и за хобисти и за фотографи кои сакаат да го покажат најдоброто од нивните фотографии.

Без разлика дали сакате да додадете допир на драма или да создадете атмосфера на сон, PicLight Free има сè што ви треба за да ги подобрите вашите фотографии. Со четири категории на светлосни ефекти - Монтажа, Светлина, Сјај и Текстура - и вкупно над 55 ресурси за ефект, можете лесно да создадете прекрасно осветлување на вашите фотографии.

Покрај импресивниот избор на светлосни ефекти, PicLight Free нуди и преку 25 филтри за слика за едноставно подобрување на фотографиите. Од црно-бело до филтри Sepia и Vintage, има по нешто за секого.

Но, тоа не е се! PicLight Free, исто така, им овозможува на корисниците над 18 алатки за уредување кои им овозможуваат лесно да ги подесуваат своите фотографии. Без разлика дали сакате да ги прилагодите нивоата на заситеност или осветленост или да ја исечете вашата фотографија во одредена големина или сооднос, PicLight Free ве покрива.

И кога ќе дојде време да го споделите вашето ремек дело со светот? Нема проблем! PicLight Free нуди практични опции за извоз, како што се зачувување на вашата фотографија како датотека со слика или испраќање директно на iPhoto. Можете дури и да го поставите како позадина на вашиот десктоп или да го споделите на платформи за социјални медиуми како Flickr и Facebook.

Па што чекаш? Преземете го PicLight Free денес и почнете да создавате прекрасни уметнички дела од вашите секојдневни фотографии! Ако имате какви било прашања во врска со нашиот софтвер или ви треба помош за правилно користење, ве молиме не двоумете се да не контактирате на [email protected].

Целосни спецификации
Издавач PearlMountain Limited
Страница на издавачи http://www.pearlmountainsoft.com
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитални алатки за фотографии
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.7 or later, 64-bit processor
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments:

Најпопуларни