Autodesk SketchBook for Mac

Autodesk SketchBook for Mac 8.6.1

Опис

Autodesk SketchBook за Mac е моќен и интуитивен софтвер за дигитално скицирање кој им овозможува на корисниците лесно да создаваат прекрасни уметнички дела. Без разлика дали сте професионален уметник или штотуку почнувате, SketchBook има сè што ви треба за да ги оживеете вашите идеи.

Со својот кориснички интерфејс и широкиот опсег на алатки, SketchBook е совршен избор за сите кои сакаат да ја ослободат својата креативност. Од брзи скици до целосно завршени уметнички дела, овој софтвер има сè што ви треба за да ја подигнете вашата уметност на следното ниво.

Една од истакнатите карактеристики на SketchBook е неговата способност да работи беспрекорно на повеќе уреди. Без разлика дали користите Mac, компјутер или мобилен уред, вашата работа секогаш ќе биде синхронизирана и ажурирана. Ова значи дека можете да започнете скица на еден уред и да ја завршите на друг без да пропуштите ритам.

Друга одлична карактеристика на SketchBook е неговата обемна библиотека со четки и алатки. Со преку 140 приспособливи четки на вашите прсти, нема ограничување за тоа што можете да креирате. Од моливи и маркери до воздушни четки и алатки за размачкување, секоја четка во библиотеката е дизајнирана со прецизност и точност на ум.

Покрај импресивниот опсег на четки, SketchBook нуди и низа напредни функции како што се слоеви, маски, линијари, водичи и друго. Овие алатки им овозможуваат на корисниците целосна контрола врз нивните уметнички дела, истовремено обезбедувајќи им ја флексибилноста што им е потребна кога работат на сложени проекти.

Без разлика дали создавате илустрации за печатени или дигитални медиуми или едноставно истражувате нови креативни патишта во вашето слободно време - Autodesk Sketchbook за Mac ги обезбедува сите потребни карактеристики што ги бараат уметниците кои не сакаат ништо друго освен совршенство од нивните креации!

Интуитивниот интерфејс на Sketchbook им го олеснува на почетниците, а сепак нуди доволно длабочина за професионалци кои бараат повеќе од нивните софтверски апликации отколку само основна функционалност!

Севкупно, одлуката на Autodesk да ја направи бесплатна оваа целосно опремена верзија беше одличен потег бидејќи отвора можности за аспиранти уметници кои можеби немале пристап пред поради финансиските ограничувања!

Целосни спецификации
Издавач Autodesk
Страница на издавачи http://www.autodesk.com/
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 8.6.1
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.11.0 or later, 64-bit processor
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 46

Comments:

Најпопуларни