Winmail.dat Viewer Pro Edition for Mac

Winmail.dat Viewer Pro Edition for Mac 2.2

Mac / PDF Technologies / 6 / Целосни спецификации
Опис

Winmail.dat Viewer Pro Edition за Mac е моќен деловен софтвер кој им овозможува на корисниците да отвораат и гледаат. dat папки, извлечете ги сите содржини и споделувајте ги или зачувајте ги каде што сакаат. Оваа апликација е специјално дизајнирана да го реши фрустрирачкото техничко прашање за отворање датотеки со формат TNEF (Transport Neutral Encapsulation Format) испратени од Microsoft Windows Outlook (1997, 2000, 2003, 2007, 2010) или Microsoft Exchange.

Датотеките Winmail.dat ги содржат сите прилози и богата текстуална порака, но не сите клиенти за е-пошта можат да го препознаат неговиот формат. Ова е местото каде што Winmail Viewer Pro Edition ни доаѓа. Со својот кориснички интерфејс и едноставната функционалност, секој може лесно да го надмине овој проблем со само неколку кликања.

Една од клучните карактеристики на Winmail.dat Viewer Pro Edition е неговата способност да ги отвора датотеките TNEF „winmail.dat“ и да ги наведе сите прилози (RTF, TXT, HTML, PDF итн.) содржани во него, вклучително и е-пошта. Корисниците можат да кликнат двапати на приложените датотеки за да ги отворат или да ги влечат и испуштаат на работната површина за лесен пристап.

Покрај прегледувањето и извлекувањето на датотеките winmail.dat поединечно, Winmail Extractor им овозможува на корисниците сериски да ги извлечат сите прикачени датотеки од „winmail.dat“ директно во нивната папка за преземања. Оваа функција заштедува време со елиминирање на потребата за рачно вадење датотека една по една.

Софтверот нуди и различни опции за зачувување на извлечените прилози, како што се едноставно влечење и испуштање од списокот со датотеки за зачувување на целната локација или копирање-лепење прилози директно во Finder. Корисниците исто така можат повторно да ја испратат целата декодирана е-пошта како што е со порака и извлечени прилози без никаква мака.

Winmail.dat Viewer Pro Edition има интерфејс кој е лесен за употреба на кој му се потребни само неколку секунди за пристап до вашите датотеки. Апликацијата поддржува повеќе формати на датотеки како што се MSG, PST, XPS кои ќе бидат интегрирани во идните верзии, што ќе ја направи уште поразновидна од порано.

Тимот зад Winmail.dat Viewer Pro Edition ветува постојано подобрување со секое бесплатно ажурирање опремено со нови функции, обезбедувајќи дека корисниците постојано се импресионирани од можностите на нивниот производ.

Ако сте задоволни со вашето искуство со користење на овој софтвер, ве молиме размислете да напишете рецензија или да им ја препорачате на вашите пријатели! Нашиот неуморен тим е секогаш тука за вас на [email protected] доколку имате какви било прашања или грижи за нашиот производ.

Целосни спецификации
Издавач PDF Technologies
Страница на издавачи https://www.pdfreaderpro.com
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Деловни апликации
Верзија 2.2
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.10 or later, 64-bit processor
Цена $2.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments:

Најпопуларни