WDB Viewer Pro for Mac

WDB Viewer Pro for Mac 1.4

Опис

WDB Viewer Pro за Mac: Крајното решение за прегледување и конвертирање WDB датотеки на Microsoft Works

Дали сте корисник на Mac што се бори да ги отвори и прегледа датотеките на Microsoft Works WDB? Дали ви треба сигурно решение кое може да ви помогне да пристапите, читате и конвертирате овие документи без никакви проблеми? Ако одговорот е да, тогаш не гледајте подалеку од WDB Viewer Pro за Mac - врвниот софтвер дизајниран да ги задоволи сите ваши потреби за конверзија на документи.

Создадена од специјалисти за конверзија на документи во LawBox, WDB Viewer Pro е напредна апликација која им овозможува на корисниците лесно да отвораат, прегледуваат, испраќаат и конвертираат документи на базата на податоци на MSWorks WDB. Без разлика дали се занимавате со сложени табели или едноставни табели со податоци, овој софтвер ве опфати.

Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, WDB Viewer Pro нуди неспоредлива брзина и едноставност кога станува збор за прегледување и конвертирање на вашите документи. Поддржува повеќе формати на датотеки, вклучувајќи CSV и XLS; овозможувајќи им на корисниците да ги зачувуваат своите датотеки во различни формати како што се CSV, XLS, PDF или HTML.

Една од најзначајните предности на користењето на овој софтвер е неговата способност да обезбедува резултати од професионален степен поткрепени со познатата корисничка поддршка на LawBox. Ако наидете на потешкотии додека го користите софтверот или имате какви било прашања во врска со неговите способности - само спуштете ни линија на [email protected]; нашето време за одговор на е-пошта се мери во поделби на личи!

Важно е да се забележи дека иако WDB Viewer Pro не е уредник сам по себе - тој е специјално дизајниран за прегледување на вашите WBD документи на вашиот Mac компјутер. Сепак, тој нуди робусни способности за конверзија кои им овозможуваат на корисниците да ги конвертираат своите датотеки во други формати што може да се уредуваат на други апликации.

Значи, ако барате сигурно решение кое може да ви помогне без мака да пристапите до датотеките на Microsoft Works на вашиот Mac компјутер - не гледајте подалеку од WBD Viewer Pro! Со своите напредни функции поддржани од исклучителниот тим за поддршка на корисници на LawBox – овој софтвер несомнено ќе стане незаменлива алатка во вашиот арсенал на апликации за продуктивност.

Клучни карактеристики:

- Отворете документи за базата на податоци на MSWorks WBD

- Погледнете ги табелите со податоци на MSWorks

- Претворете ги датотеките MSWorks во различни формати (CSV/XLS/PDF/HTML)

- Зачувајте ги конвертираните датотеки на локално складирање

- Интуитивен интерфејс

- Резултати од професионален степен

- Исклучителна корисничка поддршка

Компатибилност:

WBD Viewer Pro е компатибилен со macOS 10.12 Sierra или понови верзии на macOS оперативни системи.

Цена:

WBD Viewer Pro е моментално достапен по намалена цена од 19,99 $ (оригинална цена 29,99 $) како дел од нашата промоција за промоција на Windows Document Viewer PRO! Затоа побрзајте пред да заврши понудата!

Заклучок:

Како заклучок, WBDViewerProforMaci е моќна и туитивна апликација која на корисниците им овозможува можност за отворање и прегледување на MicrosoftWorkswdbдатотеката наследникMaccomputers. Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач TheLawBox
Страница на издавачи http://www.thelawbox.com/gbx
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Деловни апликации
Верзија 1.4
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.9 or later, 64-bit processor
Цена $8.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни