Screen Recorder HD Pro for Mac

Screen Recorder HD Pro for Mac 3.1.5

Опис

Screen Recorder HD Pro for Mac е врвната апликација за снимање екран што може да снима што било на вашиот Macintosh систем. Без разлика дали сакате да креирате професионални видеа, снимки од екранот, презентации или едноставно да снимате видеа преку Интернет, Screen Recorder HD Pro ве покрива.

Со својот лесен за користење интерфејс и моќните функции, Screen Recorder HD Pro е совршен за почетници и професионалци. Можете да започнете со снимање на секое ваше дејство со само еден клик на копче. Едноставно вчитајте која било програма и притиснете „REC“ во Screen Recorder HD Pro; потоа ќе ја снима содржината на целиот ваш екран, ќе снима какви било видеа преку Интернет и автоматски ќе го меша звукот од вашиот микрофон или компјутер.

Една од најдобрите работи за Screen Recorder HD Pro е тоа што ви овозможува да снимате која било апликација и се што е на вашиот екран. Можете да снимате екрани на Retina и други резолуции на цел екран со живописни детали. Исто така, го доловува секое движење на курсорот и го снима секое ваше дејство на екранот.

Screen Recorder HD Pro обезбедува целосен опсег на излезни претходно поставувања за сите популарни формати на мобилни телефони, таблети, електронски уреди и медиуми. Можете да го зачувате снимањето на екранот за да одговара на вашиот уред! Исто така, ви овозможува да ја прилагодите резолуцијата и стапката на слики на излезното видео.

Друга одлична карактеристика на Screen Recorder HD Pro е неговата способност да снима онлајн видео повици со аудио на вашиот Macintosh систем. Ова значи дека можете лесно да креирате упатства или видеа со упатства со снимање на сè што се случува на екранот за време на онлајн повик.

Можете да ги зачувате сите снимки направени со Screen Recorder HD Pro во Quicktime, MP4, MOV, MKV, XviD, AVI или MP3 формат во зависност од тоа што најмногу ви одговара. Сите овие формати нудат фантастичен квалитет што ги прави подготвени за поставување онлајн на YouTube Vimeo Facebook меѓу другите!

Софтверот е полн со кратенки, како и други практични функции за инстантно снимање на екранот што го олеснува ракувањето со оваа апликација за рекордер, дури и ако тоа не е нешто што некој претходно го направил!

Во заклучок:

Ако барате лесна за употреба, но моќна апликација за снимање екран што ви овозможува да снимате што било на вашиот Macintosh систем, тогаш не гледајте подалеку од Screen Recorder HD Pro! Со својот интуитивен интерфејс во комбинација со моќни карактеристики како што се приспособливи поставки за резолуција/фреквенција плус поддршка за повеќе излезни формати, вклучувајќи мобилни уреди како iPhone/iPad/Android телефони/таблети итн., овој софтвер ќе помогне да се грижи за сите тие потреби при креирање професионални -Гледање екрани/презентации/туторијали итн., без да се потите!

Целосни спецификации
Издавач zeng chunying
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/zeng-chunying/id1249703002?mt=12
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 3.1.5
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.10 or later, 64-bit processor
Цена $9.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13

Comments:

Најпопуларни