Video Edit Pro - Video Trim for Mac

Video Edit Pro - Video Trim for Mac 3.3.5

Опис

Video Edit Pro - Video Trim за Mac е моќен и професионален софтвер за уредување видео што ви овозможува лесно да скратите, делите, исечете, ротирате и спојувате повеќе видео датотеки. Оваа апликација е наменета за корисници на Mac кои сакаат брзо и ефикасно да ги уредуваат своите видеа.

Со Video Edit Pro - Video Trim за Mac, можете лесно да ги скратите вашите видеа за да ги отстраните несаканите делови или да ги поделите на помали сегменти. Апликацијата исто така ви овозможува да ги исечете вашите видеа за да ги отстраните црните ленти или да го прилагодите соодносот. Можете дури и да ги ротирате вашите видеа ако се снимени во погрешна ориентација.

Една од најдобрите карактеристики на оваа апликација е нејзината способност да спои повеќе видео датотеки во едно беспрекорно видео. Ова е совршено за создавање компилација од вашите омилени моменти од различни клипови или за комбинирање снимки од различни извори.

Video Edit Pro - Video Trim за Mac нуди и можности за уредување без загуби, што значи дека нема да изгубите квалитет при уредување на вашите видеа. Ова осигурува дека вашиот финален производ изгледа колку што е можно подобро.

Покрај овие функции, апликацијата исто така ви овозможува да ја прилагодите јачината на звукот на вашите видеа и да изберете аудио записи. Ова значи дека можете да додавате музика во заднина или звучни ефекти за да ги подобрите вашите видеа.

Генерално, Video Edit Pro - Video Trim за Mac е одличен избор за секој што бара професионален софтвер за уредување видео на нивниот Mac компјутер. Неговиот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики го прават лесен за користење, додека сè уште обезбедува напредни способности за поискусните корисници.

Клучни карактеристики:

- Сечење: Лесно отстранете ги несаканите делови од вашите видеа

- Разделување: Поделете ги долгите клипови на помали сегменти

- Сечење: Прилагодете го соодносот или отстранете ги црните ленти

- Ротирачки: Лесно поправете ги проблемите со ориентацијата

- Спојување: комбинирајте повеќе клипови во едно беспрекорно видео

- Уредување без загуби: Одржувајте го квалитетот во текот на процесот на уредување

- Прилагодување на јачината на звукот: Додајте музика во заднина или звучни ефекти

- Избор на аудио трака: Изберете кои аудио песни ќе се користат во вашиот финален производ

Системски барања:

Видео Уредување Про - Видео намалување бара macOS 10.13 High Sierra или понова верзија.

Компатибилен со MacBook Air (2012 и подоцна), MacBook Pro (2012 и подоцна), iMac (2012 и подоцна), iMac Pro (2017), MacBook (2015 и подоцна), Mac mini (2012 и подоцна) и Mac Pro (доцна 2013).

Заклучок:

Ако барате моќен, но лесен за користење видео едитор на macOS платформата, тогаш не гледајте подалеку од Video Edit Pro - Video Trim! Со својот интуитивен интерфејс, напредните функции како уредување без загуби и спојување на повеќе клипови непречено го прават идеален избор без разлика дали штотуку почнувате со основни уредувања или ви треба нешто посилно, како алатки од професионална класа при рака!

Целосни спецификации
Издавач PENG GUIPING
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/peng-guiping/id937072439?mt=12
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 3.3.5
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.7 or later, 64-bit processor
Цена $4.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни