Audio Edit Studio - Editor Lite for Mac

Audio Edit Studio - Editor Lite for Mac 3.1.7

Опис

Студио за уредување аудио - Editor Lite за Mac е моќен и професионален софтвер за уредување аудио што ви овозможува да снимате, исечете, ефектуирате и скратите аудио, залепете или спојувате датотеки или едноставно да поделите една долга датотека на многу. Со Audio Edit Studio Lite, можете да ги увезувате вашите музички датотеки, да креирате своја музика, да снимате настапи во живо, да создавате свои миксови со вкрстени флејди и да применувате дигитални ефекти. Овој софтвер е совршен за музичари кои сакаат да ги уредуваат своите песни пред да ги објават.

Една од најдобрите карактеристики на Audio Edit Studio - Editor Lite за Mac е неговата компатибилност со најновите технологии на Apple. Ова значи дека целосно ги користи можностите на Mac за да обезбеди неспоредливо корисничко искуство. Можете да го уредувате вашето аудио на временската линија со аудио бранови форма што го олеснува гледањето каде започнува и завршува секој звук.

Со Audio Edit Studio - Editor Lite за Mac, можете лесно да ги отсечете несаканите делови од песната или да додавате нови со залепување други звуци. Исто така, можете беспрекорно да споите повеќе песни без никакви празнини меѓу нив. Софтверот исто така ви овозможува да ги приспособите нивоата на јачина на звук на поединечни песни, така што тие совршено се спојуваат.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да применува дигитални ефекти како реверб и ехо за да им даде на вашите песни професионален квалитет на звукот. Можете исто така да користите вкрстени делови помеѓу различни делови од патеката, така што тие непречено се влеваат еден во друг.

Студио за уредување аудио - Editor Lite за Mac ги поддржува сите главни формати на датотеки, вклучувајќи MP3, WAV и AIFF што значи дека можете да ги зачувате вашите уредувани песни во кој било формат што одговара на вашите потреби. Ова го олеснува споделувањето на вашата работа со други или прикачувањето на различни платформи како што се SoundCloud или YouTube.

Севкупно, Audio Edit Studio - Editor Lite за Mac е одличен избор ако барате професионален софтвер за уредување аудио што е лесен за употреба, но полн со напредни функции. Без разлика дали сте амбициозен музичар или само некој што сака да ги уредува своите омилени песни пред да ги сподели на интернет – овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач DFAV TEAM
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/dfav-team/id975152104?mt=12
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 3.1.7
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.7 or later, 64-bit processor
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 35

Comments:

Најпопуларни