Screen Record - Screen Capture for Mac

Screen Record - Screen Capture for Mac 3.3.5

Опис

Screen Record - Screen Capture за Mac е моќен и лесен за користење софтвер за снимање екран кој ви овозможува да снимате екран на вашиот компјутер, да снимате аудио од вашиот микрофон и компјутер и да ги зачувате снимките во висококвалитетни видео формати. Без разлика дали сакате да креирате упатства, демо или презентации, овој софтвер има се што ви треба за да ја завршите работата.

Со Screen Record - Screen Capture за Mac, можете да го изберете екранот што сакате да го снимите. Ова значи дека ако имате повеќе екрани поврзани на вашиот Mac, можете да изберете кој да го снимите. Оваа функција е особено корисна ако работите на проект кој бара повеќе екрани или ако сакате да покажете некому како да користи одредена апликација.

Покрај снимањето на вашиот екран, овој софтвер ви овозможува и да снимате аудио од вашиот микрофон и компјутер. Ова значи дека ако креирате туторијал или демо видео, можете да додавате нарација за гласовно или заднинска музика без да морате да користите надворешни алатки.

Една од истакнатите карактеристики на Screen Record - Screen Capture за Mac е неговата способност да снима компјутерско аудио. Ова значи дека ако има видео на YouTube или Vimeo што нема опција за преземање офлајн, овој софтвер ќе им овозможи на корисниците не само да го гледаат, туку и лесно да го преземаат, како и други видеа од различни веб-локации.

Она што го издвојува овој софтвер од другите алатки за снимање екран е неговиот интерфејс „what-you-see-is-what-you-go“ (WYSIWYG). Со можностите за уредување WYSIWYG вградени во самата апликација, корисниците можат да ги уредуваат своите видеа веднаш откако ќе завршат со нивното снимање без да имаат инсталирано дополнителна алатка за уредување на нивниот уред.

Севкупно, Screen Record - Screen Capture за Mac е одличен избор за секој на кој му е потребна лесна за употреба, но моќна алатка за снимање екран со напредни функции, како што се избирање на кој дисплеј/и би сакале да се снимат заедно со можност за директно преземање видеа исклучете ги веб-локациите како YouTube и Vimeo додека сè уште одржуваат висококвалитетен излез на звук и преку влезот на микрофонот, како и преку системските звуци што ги емитува самиот нивни уред!

Целосни спецификации
Издавач SUPER SOFTWARE
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/super-software/id980506204?mt=12
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 3.3.5
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.7 or later, 64-bit processor
Цена $4.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни